DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Kaplan International

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Philadelphia
Okul Adı : Kaplan International
Web Site : www.kaplaninternational.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 27 1860 USD 3600 USD 5400 USD 10080 USD 15120 USD
Gündüz Kursu 35 2140 USD 4080 USD 6120 USD 11040 USD 16560 USD
Kayıt Ücreti : 185 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 265 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 350 USDTek Kişilik Yemeksiz 300 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 125 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 50 USD

Kurs Tanımı

Dünyanın en eski dil okullarından olan Kaplan, 80 yıldır gençlere hayatlarındaki akademik yolu seçmelerinde yardımcı olmaktadır. Dünya üzerinde İngilizce ana dil olan 6 farklı ülkede ve yaklaşık 34 farklı şehirde öğrencilere dil eğitimi hizmeti vermektedir. Uzmanlardan oluşan ekip, öğrencilerin öğrenimleri online gereçler ve interaktif grup eğitimleriyle birleştirmişlerdir. Kaplan’a özel K+notes ders kitapları kullanılmaktadır. Ek olarak sınıf içi eğitimi pekiştiren seviyeye uygun materyalleri bulunan K+tools sistemi, bireysel yönlendirilen eğitim materyalleri K+ekstra sistemi ve düzenli derslerin yanı sıra hafta boyu süren öğretmen yönetimindeki eğitim seansları için K+clubs sistemleri mevcuttur.

Philadelphia merkezdeki alışveriş mağazalarının ve tiyatro binalarını kalbinde yer alan okul, öğrencilere Amerika’nin bağımsızlık bildirisinin imzalandığı orjinal başkentindeki tarih mirasını deneyimleme imkanı sunar. Philadelphia Ctiy Hall’e de kısa yürüyüş mesafesinde, metro duraklarına bir kaç adım mesafesinde ve SEPTA yerel servisine ise 3 blok uzaklıktadır.

Öğrencilerin kullanımı için internet, interaktif yazı tahtaları, kütüphane, ortak kullanım alanı, multimedya laboratuvarları ve engelliler için erişim imkanı bulunur.

Okul öğrencilere aile yanında konaklama ya da yurt konaklaması sunar. Aile yanı konaklamaları seçtiğiniz zaman sizin için en uygun olan denetlenmiş ailelerin yanına yerleştirilirsiniz. Yurt konaklamaları ise okula daha yakın olmakla beraber öğrenciler uluslararası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirebilirler.

Philadelphia

Güneyinde Delaware eyaleti bulunan Philadelpia, New Jersey’nin karşı kıyısında yer alır. New Jersey ile Philadelphia`yı Anadolu-Avrupa yakası şeklinde düşünebilirsiniz. Philedelphia komşu şehirlerin aksine New York ve New Jersey`den daha ucuz bir şehirdir. Philadelphia`nın şehir merkezi çok hareketli ve dinamiktir.South Street ve Market Street olarak adlandırılan iki çok büyük caddesi, birçok alışveriş merkezini, barları ve cafeleri üzerinde barındırır. Şehirde çok sayıda resim-heykel akademisi vardır. Bu yüzden şehrin heryerinde göreceğiniz heykeller sizi şaşırtmamalıdır.


Ayrıca;

  • 'Declaration of Independence" olarak adlandırılan, bağımsızlık bildirgesi burada imzalanmıştır.
  • NFL takımlarından Philadelphia Eagles, NBA takımlarından Philadelphia 76ers, MLB takımlarından Phillies ve NHL takımlarından Flyers maçlarını Philadelphia Şehrinde, Sprot Complex olarak adlandırılan, tüm stadların yanyana olduğu, bir bölgede oynar.
  • Amerika'nın en büyük Kablo TV ve internet sağlayıcılarından olan Comcast şirketinin genel merkezi bu şehirdedir. Bu şirkete ait Comcast Building şehirdeki en yüksek binadır.
  • Rocky-1 filminde, Rocky'nin koşarak merdivenlerini tırmandığı Museum of Art buradadır.
  • Amerika'nın en eski sinema salonu bu şehirde bulunmaktadir. "State Theatre of Pennsylvania" ismindeki bu salonda 2006 senesinde 197. sezon film gösterimi yapılmıştır.
    Şehrin ismi İncil'de adı geçen ve tamamı Anadolu'da bulunan yedi kiliseden biri olan Philadelphia'dan gelmektedir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin