DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Kaplan International - Covent Garden

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Londra
Okul Adı : Kaplan International - Covent Garden
Web Site : www.kaplaninternational.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 27 1320 GBP 2520 GBP 3600 GBP 6840 GBP 10260 GBP
Gündüz Kursu 35 1520 GBP 2960 GBP 4260 GBP 8280 GBP 12420 GBP
Gündüz Kursu 20 1180 GBP 2280 GBP 3300 GBP 6360 GBP 9540 GBP
Kayıt Ücreti : 120 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 205 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 370 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 90 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 30 GBP

Kurs Tanımı

Dünyanın en eski dil okullarından olan Kaplan, 80 yıldır gençlere hayatlarındaki akademik yolu seçmelerinde yardımcı olmaktadır. Dünya üzerinde İngilizce ana dil olan 6 farklı ülkede ve yaklaşık 34 farklı şehirde öğrncilere di eğitimi hizmeti vermektedir. Uzmanlardan oluşan ekip, öğrencilerin öğrenimleri online gereçler ve interaktif grup eğitimleriyle birleştirmişlerdir. Kaplan’a özel K+notes ders kitapları kullanılmaktadır. Ek olarak sınıf içi eğitimi pekiştiren seviyeye uygun materyalleri bulunan K+tools sistemi, bireysel yönlendirilen eğitim materyalleri K+ekstra sistemi ve düzenli derslerin yanı sıra hafta boyu süren öğretmen yönetimindeki eğitim seansları için K+clubs sistemleri mevcuttur.

Londra şehrinin kalbinde yer alan Covent Garden’a 5 dakika mesafede bulunun okul, modern olanaklara sahip tarihi bir binada hizmet vermektedir. Aynı şekilde Holborn metro istasyonuna da yürüyerek 5 dakikadır. Öğrencile kolay bir gezinti ile West End, Oxford Caddesi ve Thames Nehri’ne ulaşabilirler. Ayrıca bahçesinde vakit geçirebilir ve dünyanın en simgeleşmiş ve tarihi şehirlerinden birinin tadını çıkarabilirler.

Öğrencilerin kullanımı için ücretsiz internet, interaktif yazı tahtaları, kütüphane, bahçe, ortak kullanım alanı, multimedya laboratuvarı ve engelli erişimi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanında konaklama ya da yurt konaklaması sunar. Aile yanı konaklamaları seçtiğiniz zaman sizin için en uygun olan denetlenmiş ailelerin yanına yerleştirilirsiniz. Yurt konaklamaları ise okula daha yakın olmakla beraber öğrenciler uluslararası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirebilirler.

Londra

İngiltere’nin başkenti olan Londra, kendine özgü tarihi mimarisi, şehir düzeni, hareketliliğini yanı sıra aynı zamanda biraz şehir merkezinden uzaklaştığınızda huzurlu ve sakin yaşam tarzı, şehrin her yerine dağılmış çok sayıda yemyeşil parkları ile şehir içinde doğal yaşamı muhafaza edebilen bir şehirdir.. Ayrıca dünyanın en büyük metropollerinden biri olan , kültür zenginliği ve eğlence hayatı ile turistler ve öğrenciler için en popular şehirlerinden biridir.

Londra’da, Oxford Street’ten alışveriş yapabilir, Hyde Park'ta Pazar günü Serbest Kürsü'ye gidip istediğiniz konuda konuşabilir, Thames'te tekne turu yaparak nehir boyunca birçok güzellikle karşılaşabilirsiniz. Tower Bridge’e çıkıp dünyanın en büyüleyici manzaralarından birini izleyebilir, üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, İngiliz Kraliçesi II. Elizabeth'in ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nı gezebilir, London Eye'a çıkıp 135 metre yükseklikten tüm Londra'ya hakim olabilirsiniz. British Museum'da Türkiye’de dahil dünyanın birçok ülkesinden gelen tarihi eserleri görebilir, Lady Diana'nın evi olan Kensington Palace'ı ziyaret edebilir, Portobello Market ve Camden Town Market sokak pazarlarında her türden ikinci el alışverişi yapabilirsiniz.

Ağustos ayında Londra'daysanız inanılmaz ses ve görüntü gösterileriyle dolu Nothing Hill Karnavalı'na katılabilir, Madame Tussaud’s Müzesi'nde dünyaca ünlü kişilerin balmumundan heykellerini görebilir, dünya saat sisteminin merkezi Greenwich'teki Denizcilik ve Rasathane müzelerini gezebilirsiniz. Renklerinin ve çeşitliliğinin tadına varmak isteyen öğrenciler için en ideal öğrenim mekanıdır. Tüm bu özelliklerinin yanında Londra, İngilizce eğitiminde yüzlerce profesyonel dil okuluna ev sahipliği yapması nedeniyle dünyada İngilizce eğitiminin 1 numaralı merkezidir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin