DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Swan Training Institute

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İrlanda
Şehir Adı : Dublin
Okul Adı : Swan Training Institute
Web Site : www.selt.ie
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 800 EUR 1496 EUR 2100 EUR 4200 EUR 5832 EUR
Gündüz Kursu 29 1072 EUR 2000 EUR 2808 EUR 5616 EUR 7812 EUR
Gündüz Kursu 36 1260 EUR 2320 EUR 3168 EUR 6336 EUR 8568 EUR
Kayıt Ücreti : 65 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 0 EURTek Kişilik Yemeksiz 225 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : 70 EUR
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Okul, Genel İngilizce/IELTS'den Özel Amaçli İngilizce kurslarına kadar çeşitli kurslar sunmaktadır. İlk Türk öğrenciler 2011 yılında Ankara'daki TOBB Üniversitesi'nden gelmiştir.
 
Bütün öğretmenler TEFL (İngilizcenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi) sertifikasına sahip üniversite mezunlarıdır ve İngilizceyi ana dil olarak konuşurlar. Farklı milletlerden oluşan yönetici personel, bir iletişim sorunu olması durumunda öğrenciye yardım etmeye hazırdır. Personel arasındaki Tur Rehberleri öğrencilere şehri tanıtmaları için özel olarak eğitilmiştir. Yaz aylarında okulun öğleden sonra düzenlenen bir kültür programı mevcuttur.
 
İrlanda'da bir lisans derecesi almayı isteyen öğrenciler okulun Genel İngilizce/IELTS kursuna ya da Carlow Institute of Technology'nin kampüsünde sunulan Uluslararası Hazırlık (Foundation) Kursu'na katılabilirler.
 
Okul, İrlanda Eğitim Bakanlığı'nca tanınmıştır ve FIYTO (Uluslararası Gençlik Seyahat Organizasyonu Federasyonu), ALTO (Dil Seyahat Organizasyonu Birliği), WYSE (Dünya Genç Öğrenciler ve Eğitim Seyahati Federasyonu), MEI (İrlanda'da İngilizceyi Pazarlama) ve WEBA (Dünya İşletme Birliği) üyesidir.

Okul yöneticilerinden Oliver Lyons aynı zamanda “Kolay Yaz Vizesi” programını değerlendiren İrlanda’nın ulusal kuruluşu MEI'nın (İrlanda'da İngilizceyi Pazarlama) de başkanıdır.
 
Konum

 
Öğrenciler 1998 yılında Grafton Caddesinde kurulan Swan Training’in Dublin'deki okullar arasındaki en iyi konuma sahip olduğunu söylerler. Bu cadde daima hareketlidir. Londra'daki Oxford Caddesinin ve Barselona'daki “Las Ramblas”ın daha küçük bir versiyonudur.
 
Konaklama
 
Okul, İngilizcelerini geliştirebilmeleri için öğrencilerin aile yanında konaklamalarını önermektedir. Fakat bunun dışında  hem tek kişilik hem de paylaşımlı, hem şehir merkezinde hem de şehir dışında çok çeşitli apartman dairesi konaklamaları da sunmaktadır.
 
Öğrencilerin Düşünceleri

 
İlk kez geçen yıl ağırlanan Türk öğrencilerden  alınan geri dönüşler oldukça olumludur. En güzel yorumlar ise daha sorulmadan okulu diğer Türk öğrencilere tavsiye edeceklerini söyleyen öğrencilerdir. 

Not: Okulun başlangıç tarihleri Haziran ve Eylül ayları arasındadır.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin