DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Language Teaching Centres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Eastbourne
Okul Adı : Language Teaching Centres
Web Site : http://www.ltc-english.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 944 GBP 1640 GBP 2160 GBP 3864 GBP 5796 GBP
Gündüz Kursu 28 1120 GBP 2080 GBP 2940 GBP 5400 GBP 8100 GBP
Kayıt Ücreti : 60 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 131 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 0 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 90 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Misyonu öğrencilerin, misafirperver ve çok kültürlü bir ortamda kültürler arası etkili İngilizce iletişimi sağlamalarına yardımcı olmaktır. 1954 yılında kurulmuş olan okul, 10 hektarlık alanı olan bir bahçeye sahiptir. 18. Yüyzyıldan kalma daha önce Devonshire Dükü’nün evi olarak kullanılan bir binada konumlandırılmıştır. Şehir merkezine 15 dakika, kafelere, restoranlara, otobüs duraklarına ve tren istasyonuna ise 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Öğrenciler için geniş bahçede beyzbol, basketbol, bedminton oyun alanları, masa tenisi, piyano, kütüphane, yemekhane ve internet imkanları mevcuttur. Yetişkin öğrenciler için Genel İngilizce, IELTS kursları ve diğer sınav hazırlık kursları bulunur. Ayrıca gençler ve çocuklar için de yaz okulu programı sunar.

Konaklama olarak yetişkinlerde aile yanı konaklama mevcuttur. Yaz okulu programlarında ise yurt seçeneği de müsaitliğe ve öğrencinin yaş durumuna göre sunulmaktdır.

Eastbourne

Deniz kenarında, huzur dolu ve güvenli ve doğa harikası bir şehirdir. Eastborne kayalıklarından, limanına hatta binalarına evlerine kadar beyaza bürünmüş görünümü ile sizi etkisi altına alacaktır. 

Eastbourne’da tekne gezintisine katılabilir, haziran ayında uluslar arası tenis turnuvasını izleyebilir, yaz aylarında konserlere gidebilir ve Eastbourne’un harika bahçelerinde rüya gibi bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Eğlencelerin ve festivallerin yoğun olduğu bir şehirdir. İngiltere'nin güney  sahil kasabalarından en görkemli olanıdır ve Londra'ya sadece 85 dakika uzaklıktadır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin