DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

ATC Language School - Trinity College

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İrlanda
Şehir Adı : Dublin
Okul Adı : ATC Language School - Trinity College
Web Site : www.atcireland.ie
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 816 EUR 1462 EUR 2032 EUR 3455 EUR 4726 EUR
Gündüz Kursu 26 1020 EUR 1870 EUR 2644 EUR 4679 EUR 6477 EUR
Kayıt Ücreti : 35 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 195 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 285 EURTek Kişilik Yemeksiz 225 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 45 EUR

Kurs Tanımı

1973 yılında kurulan ve Quality English akreditasyonuna sahip ATC okulu dünyanın her yerinden yüzlerce öğrenciye dil eğitimi hizmeti vermektedir. İrlanda’da ise 2 yıldır aktif olarak faaliyetlerini sürdürmektedir, Bray ve Dublin olarak 2 şubesi bulunur. Ayrıca İngiltere Winchester’da da okulu vardır. İrlanda’da 9 lokasyon ile en fazla küçük yaş öğrenciler için yaz okulu seçeneği sunan bir okuldur. Okulun ACELS, Eaquals, Quality English, Marketing English in Ireland, ALTO, British Council, EnglishUK ve Cambridge Exam Centre akreditasyonları bulunur.

Dublin'in en popüler merkezi olan South William Street’te yer alan Dublin okulu birçok ülkeden gelen öğrenciler hem öğrenme sürecini olumlu etkileyen hem de değişik kültürlerin kaynaşmasına imkân sağlayan bir ortam yaratmaktadır. Okulda zengin çalışma kaynakları, televizyon, video, kütüphane ve bilgisayarda çalışma olanakları sunulmaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin birebir görüşebilecekleri akademik danışmanları olacaktır. Bu okulda öğrenciler modern donatılmış sınıflarda esnek ders saatleriyle rahat ve kaliteli bir eğitim almaktadırlar.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması opsiyonlarını sunar.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin