DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Kaplan International

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Avustralya
Şehir Adı : Adelaide
Okul Adı : Kaplan International
Web Site : www.kaplaninternational.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 35 1660 AUD 3320 AUD 4980 AUD 9600 AUD 14400 AUD
Kayıt Ücreti : 260 AUD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 300 AU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 275 AUDTek Kişilik Yemeksiz 200 AU
Havaalanı Transfer Ücreti : 150 AUD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 260 AUD

Kurs Tanımı

Güney Avustralya’ın güneşli ve ılık şehrindeki okul, hareketli ticaret bölgesinin merkezinde, ana temel istasyonunun hemen yanında yer alır. Şehirde her yer yürüyerek 20 dakika mesafededir. Harika müzik sahneleri, açık ve havadar mekanları, rahatlatıcı yürüyüşler ve keşifler için öğrencilere cezbedici gelir. Avustralya’nın Festival Eyaleti olarak bilinir.
Öğrencilerin kullanımı için ücretsiz internet, interaktif yazı tahtaları, kütüphane, ortak kullanım alanı, multimedya laboratuvarı mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanında konaklama ya da yurt konaklaması sunar. Aile yanı konaklamaları seçtiğiniz zaman sizin için en uygun olan denetlenmiş ailelerin yanına yerleştirilirsiniz. Yurt konaklamaları ise okula daha yakın olmakla beraber öğrenciler uluslararası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirebilirler.

Adelaide

Güney Avustralya'nın büyülü başkenti Adelaide, Gulf St Vincent sahilinin tam ortasında ve yeşilliklerle çevrilmiş bir alanda kurulmuştur. Avustralya'nın kültürel başkenti olarak da anılan bu şehir, hemen göze çarpan taş binaları ile ülkenin pırıltılı tarihini yansıtan gizemli bir hava taşımaktadır. Bu şehirde muhteşem müzeler ve sanat galerileri, çok iyi korunmuş bir mimari, huzur veren park ve bahçeler bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin