DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

ETC International College

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Bournemouth
Okul Adı : ETC International College
Web Site : www.etc-inter.net
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 720 GBP 1440 GBP 2160 GBP 4080 GBP 6120 GBP
Gündüz Kursu 24 800 GBP 1600 GBP 2400 GBP 4560 GBP 6840 GBP
Gündüz Kursu 28 880 GBP 1760 GBP 2640 GBP 5040 GBP 7560 GBP
Kayıt Ücreti : 100 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 125 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 220 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 150 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 40 GBP

Kurs Tanımı

1989’da kurulan ETC International College; şehrin merkezine, sahiline ve aynı zamanda merkez kütüphane, alışveriş bölgesi, oteller, kafeler, restorantlar, sinema ve müzeler gibi birçok turistik alana çok yakın bir lokasyonda yer almaktadır. ETC International College, Bournemouth’taki lider dil okulu merkezlerindendir. British Council tarafından onaylı olmakla beraber English UK grubunun da bir üyesidir ve aynı zamanda Tier 4’un sponsorudur. ETC yaklaşık 42 ülkeden gelen karma uluslararası öğrencilerden oluşur ve öğrenci sayısı kış, ilkbahar ve sonbahar aylarında 200 civarindayken yaz aylarında 700’e kadar çıkar.

Bournemouth University (işletme, turizm, yüksek teknoloji ve mediya programları ile ünlü) ve Arts University Bournemouth ile güçlü bağları vardır. Bu yakın bağ ile birlikte oluşturulan ETC’nin University Foundation programları ve Pre-Master kursları, öğrencileri bu iki üniversitenin işletme, turizm, medya ve teknoloji alanlarında lisans ve yüksek lisans programlarına kabul alacak seviyeye ulaştırmak için oluşturulmuş hazırlık eğitimleridir.

Öğrencilerin ETC`yi seçmelerinde ki en önemli etken: güzel bir arkadaşlık ortamının olması, rahat bir atmosfer ortamında ders çalışabilmeleri ve onlara zamanlarını İngiltere de en iyi şekilde geçirmeleri için yardımcı olmaktan memnuniyet duyan profesyonel görevlilerin olmasıdır. ETC Ingilizce Dil Okulunda; öğrencilerin emin olması gereken en önemli hususlar, görevlilerden istedikleri yardımı alacak olmaları ve etkili ve cesaretlendirici bir rehberlik hizmetini de sahip olmalarıdır. Bununla birlikte öğrenciler, kurslara devam etmekte olan farklı ülkeden ve milletten olan öğrencilerle tanışma olanağına sahip olurlar ve onlarla yeni,faydalı ve muazzam arkadaşlıklar da kurabilirler. Bütün ETC İngilizce kursları Common European Framework of Reference (CEFR)’e bağlı olarak gerçekleştirilir. Bunun anlamı ise her bir öğrencinin gelişim ve kazanımlarının uluslararası işverenler ve akademik kurumlar tarafından değerlendirilebilir olmasıdır.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması opsiyonlarını sunar. Yaz dönemi için ayrı bahar ve kış dönemi için ayrı bir yurt ayarlanır, aile yanları ise özenle seçilmiş olup pratik yapma ve farklı kültürleri öğrenme açısından öğrenciler için daha çok tercih edilir.

Bournemouth

Canlı bir sahile sahip ve yoğun üniversite bölgesi olan Bournemouth yılın hangi zamanı olursa olsun İngilizce öğrenmek için ideal bir yerdir. Hem eğlenceli bir eğitim süreci geçirmek hem de tatil yapmak isteyen öğrenciler için Bornemouth’u tavsiye ediyoruz. Burada Bournemouth Eye balonu ile kenti kuşbakışı gezebilir, Oceanarium'da su altı dünyasının zenginlik ve güzelliklerine tanık olabilir, alışveriş yapabilir, uzun sahiller boyunca gezinti yapabilir, dalgalı Bournemouth denizinde sörfle tanışabilir ve beldedeki bir çok milli parkta yeşilin huzuruna kendinizi kaptırabilirsiniz.

Sabahları derse girip öğleden sonralarını da deniz ile değerlendirebilir, ingilizce eğitiminizi alırken aynı zamanda yaz tatilinizi yapabilirsiniz. İngiltere'deki bir çok merkeze oranla daha küçük ve sakin olan Bournemouth, tatilcilerin de tercihi olması nedeniyle renkli bir eğlence hayatının içinde İngilizce eğitimi almak isteyenler için idealdir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin