DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Frances King School

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İrlanda
Şehir Adı : Dublin
Okul Adı : Frances King School
Web Site : www.francesking.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 840 EUR 1600 EUR 2280 EUR 4560 EUR 5760 EUR
Gündüz Kursu 28 1140 EUR 2200 EUR 3180 EUR 6360 EUR 7740 EUR
Kayıt Ücreti : 75 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 205 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 255 EURTek Kişilik Yemeksiz 240 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1973 yılında Londra merkezde (Zone -1) kurulmuş olan Frances King, tecrübesiyle Londra’nın bilinen en kaliteli dil okulları arasındaki yerini korumaktadır. Frances King School of English British Council, English UK ve sadece 20 civarı İngiliz dil okulunun sahip olduğu Quality English eğitim ve kalite akraditasyonlarına sahiptir.

Dublin’deki okulu, Merrion Meydanı ve Dublin şehir merkezine sadece 25 dakika uzaklıkta bulunan güzel bir sahil köyü olan Dalkey’de bulunmaktadır. En iyi kafeler, barlar ve restoranlar kısa bir yürüyüş mesafesi kadar yakındır. Küçük yaş öğrenciler için yaz okulu binası ise Dalkey’de bulunmaktadır. Bu öğrenciler için güvenli bir yer olan Dalkey’de, öğrenciler İrlandalı aileleri daha yakından görebilir, çeşitli spor ve kültürel programlara dahil olabilirler.

Konaklamalar ise aile yanı ve yurt şeklind sunulmaktadır. Yaş durumlarına ve müsaitlik durumlarına göre özel dairelerde konaklamalar da ayarlanmaktadır.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin