DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Bath

Birleşik Krallık'ın İngiltere ülkesinin Güney Batı bolgesinde bulunan bir kentsel yerleşimdir. Törensel Somerset kontluğunda bulunur. Yerel idare olarak 1996'dan beridir "Bath ve North East Somerset Tek Seviyeli Yerel İdare" merkezidir. Şehir statüsü Kraliçe I. Elizabeth tarafından 1590 yılında verilmiştir.

Şehirde bulunan önemli mimari özellikler taşıyan yapılar arasında Bath Kraliyet Tiyatrosu, Lansdown Crescent, Royal Crescent, The Circus ve Pulteney Köprüsü vardır.

Bath Şehri 1987'den beri UNESCO Dünya Mirasları listesinde bulunmaktadır.

Bath Dil Okulları Fiyat Listesi

Birmingham

Sanayi Devrimi'nin başlangıç yerleri arasında gösterilen Birmingham'da otomobilden çikolataya kadar çok geniş bir üretim yelpazesini bulmak mümkün. Birmingamda, Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden olan Bullring Alışveriş Merkezi'ni, özellikle haftasonu, gezebilir, Centenary Meydanı'nda saatlerce sıkılmadan dolaşabilir, Cadbury'i gezip enfes çikolatalarını tadabilirsiniz.

Onlarca hayvan türüne ev sahipliği yapan Birmingham Milli Parkı'nı gezebilirsiniz. Avrupa'nın en büyük camilerinden olan 4000 kişilik Birmingham Merkez Camii'ni görebilirsiniz. Dünyaca ünlü Birmingam Flarmoni Orkestrası'nı yerinde dinleyebilirsiniz ve bu sayede ingilizce eğitiminin yanı sıra kültürel deneyimlerde yaşayabilirsiniz. Başkent Londra'ya trenle 1,5 saatte ulaşılan Birmingham büyük şehir yaşantısından kopamayan ancak Londra'dan daha ekonomik bir şehir arayanlar için idealdir.

Birmingham Dil Okulları Fiyat Listesi

Bournemouth

Canlı bir sahile sahip ve yoğun üniversite bölgesi olan Bournemouth yılın hangi zamanı olursa olsun İngilizce öğrenmek için ideal bir yerdir. Hem eğlenceli bir eğitim süreci geçirmek hem de tatil yapmak isteyen öğrenciler için Bornemouth’u tavsiye ediyoruz. Burada Bournemouth Eye balonu ile kenti kuşbakışı gezebilir, Oceanarium'da su altı dünyasının zenginlik ve güzelliklerine tanık olabilir, alışveriş yapabilir, uzun sahiller boyunca gezinti yapabilir, dalgalı Bournemouth denizinde sörfle tanışabilir ve beldedeki bir çok milli parkta yeşilin huzuruna kendinizi kaptırabilirsiniz.

Sabahları derse girip öğleden sonralarını da deniz ile değerlendirebilir, ingilizce eğitiminizi alırken aynı zamanda yaz tatilinizi yapabilirsiniz. İngiltere'deki bir çok merkeze oranla daha küçük ve sakin olan Bournemouth, tatilcilerin de tercihi olması nedeniyle renkli bir eğlence hayatının içinde İngilizce eğitimi almak isteyenler için idealdir.

Bournemouth Dil Okulları Fiyat Listesi

Brighton

Eğlenceli ve rahat ortamda deniz ve güneşin tadını çıkararak ingilizce öğrenmenize imkan sunacaktır. Royal Pavillon'u ziyaret edebilir, Beachy Head'e çıkıp harika deniz manzarasını izleyebilir,ünlü Brighton Limanı ve Marinası'nı görebilir, üstü açık iki katlı otobüslerle şehir turuna katılabilir, North Laine'de alışveriş yapıp başka hiçbir yerde bulamayacağınız şeyler alabilir, dünyanın en eski su altı müzelerinden olan Brighton SalineCenter'ı gezebilir, Brighton Pier'de geleneksel "fish & chips" ‘in tadına bakabilir ve Corn Exchange'de birçok gösteri ve spor karşılaşmasını izleyebilirsiniz. Rahat ve sıcak arkadaş ortamı içinde aktivite programları ve pratik kazanma olanağı sayesinde hem dilinizi geliştirecek hem de kaliteli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

Brighton Dil Okulları Fiyat Listesi

Bristol

Müzik ve film endüstrisi ile ünlü olan şehir, sosyal bir şehir olmakla birlikte aynı zamanda hareketli bir kültüre de sahip kozmopolitan bir şehirdir. Bristol, çok fazla sayıda cafe, bar ve her bütçeye, her zevke uygun restorana sahiptir. Park Street, Whiteladies Road ve Glovcester Road da arkadaşlarınızla buluşup bir fincan çay, kahve ya da geleneksel İngiliz birası içeceğiniz birçok yer bulabilirsiniz.

Bristol Dil Okulları Fiyat Listesi

Cambridge

Dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi'ne ev sahipliği yapan bu kent tam bir öğrenci şehridir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenci ve turist atmosferinin yanı sıra, Cambridge Üniversitesinin tarihi ve görkemli kolejleri, yemyeşil parkları, gece hayatı, kaliteli restoranları, kültür ve sanat merkezleri de geleneksel İngiliz yaşantısını içerisinde ingilizce dil eğitimi almanıza imkan verir.

Bu kentte ortaçağ yapılarıyla dolu Ely'i ziyaret edebilir, Cambridge Üniversitesi'nin eşsiz Botanik Bahçesi'ni gezebilir,üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, Cambridge teknoloji müzesini gezip dünya teknoloji tarihinin ilginç gelişimini yakından görebilir, Avrupa'nın en seçkin sahnelerinden olan Cambridge Sanat Tiyatrosu'nda güzel bir oyun izleyebilir,Cam Nehri'nde kanoyla gezebilir,Shakspeare Festivali gibi onlarca açık hava festivaline katılabilir, Kilise Kulesi'ne çıkıp Cambridge'i kuşbakışı seyredebilir ve birçok park ve yeşil alanda gönlünüzce güneşlenebilirsiniz. Cambridge Londra'ya yalnızca 1 saat mesafededir.

Cambridge Dil Okulları Fiyat Listesi

Canterbury

Canterbury, Birleşik Krallık İngiltere ülkesininin Güney-doğu (South-East) İngiltere bölgesinde bulunup Kent Kontluğu'na bağlı ikincil Canterbury Şehir Yerel İdaresi merkezi ve ortçağlardan beri şehir statüsü de taşıyan bir yörel idare ve yerleşim birimidir.

Canterbury Dil Okulları Fiyat Listesi

Chester

İngiltere’nin şüphesiz en güzel şehirlerinden biridir. Geçmişi 2000 yıldan eskiye dayanan şehir surlar ile çevrili Chester tam anlamı ile bir öğrenci şehridir yoğun öğrenci nüfusu ile canlı,dinamik ve modern bir şehirdir.

Chester Dil Okulları Fiyat Listesi

Colchester

İngiltere’nin en eski şehri olan Colchester Essex’te deniz kıyısında küçük sevimli bir şehirdir, trenle Londra’ya 45 dakika uzaklıktadır.

Colchester Dil Okulları Fiyat Listesi

Devon

İngiltere’nin güney batı sahilinde bir yarımada olan Devon, İngiltere’nin buz devrinin sonlarını takip eden süreçteki ilk yerleşim yerlerinden biridir. Atlantik’ in kolları olan İngiliz Kanalı ve Bristol Kanalı Devon’dan geçer ve bu nedenle birçok sahil kasabasına sahiptir. Devon gezilip görülecek birçok sahil kesimine, tarihi kasabalara ve köylere sahiptir. Saman kaplı çatıları olan kır evleri, büyüleyici konakları olan görülmeye değer köyleri ve MÖ 6000’ lere dayanan tarihi nedeniyle de birçok tarihi ve doğal güzelliğe ev sahipliği eder. Eğlence-oyun parkları; kırsal yaşantının güzelliklerini yansıtan arkadaş canlısı çiftlikleri ve görkemli çiftlik evleri; prehistorik devirlerden kalma mağaralarıyla Devon, herkese sunacak bir şeylere sahiptir.

Devon Dil Okulları Fiyat Listesi

Eastbourne

Deniz kenarında, huzur dolu ve güvenli ve doğa harikası bir şehirdir. Eastborne kayalıklarından, limanına hatta binalarına evlerine kadar beyaza bürünmüş görünümü ile sizi etkisi altına alacaktır. 

Eastbourne’da tekne gezintisine katılabilir, haziran ayında uluslar arası tenis turnuvasını izleyebilir, yaz aylarında konserlere gidebilir ve Eastbourne’un harika bahçelerinde rüya gibi bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Eğlencelerin ve festivallerin yoğun olduğu bir şehirdir. İngiltere'nin güney  sahil kasabalarından en görkemli olanıdır ve Londra'ya sadece 85 dakika uzaklıktadır.

Eastbourne Dil Okulları Fiyat Listesi

Edinburgh

Gizemli ve doğal güzellikleriyle ünlü İskoçya'nın en etkileyici şehri olan Edinburgh, son derece estetik binaları, büyüleyici anıt ve tarihi eserleri ile Büyük Britanya'nın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biridir. Eğlenceyi seven İskoç halkının ve şehire gelen ziyaretçilerin katılımıyla oldukça hareketli bir gece hayatı anlayışına sahip olan Edinburgh; İskoç viskisi, erkeklerin giydiği "kilt" adı verilen etekleri ve gayda isimli ünlü müzik enstürmanıyla "İskoçyalı"yı yakından görmek isteyen öğrenciler için ideal bir şehirdir. 

Buraya gitmişken, Edinburgh Kalesine çıkabilir ve enfes manzarasına şahit olabilirsiniz. Salvador Dali, Van Gogh gibi ressamların eserlerini görebilir, açık hava tiyatrosunda her ay düzenli olarak düzenlenen etkinliklere katılabilir, çok sayıdaki tarihi kalıntı, şato, katedral ve müzeyi dolaşıp güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dünyanın en uzun deniz altı tüneli olan Deep Sea World'den yürüyerek geçebilir ve köpekbalıklarını izleyebilirsiniz. 18. yüzyılda yapılan ve şehir plancılığının başlangıcı olarak kabul edilen New Town'un simetrik sokaklarında yürüyüp şehre yeniden hayran olabilirsiniz.

Edinburgh Dil Okulları Fiyat Listesi

Exeter

Exeter, İngilterenin Güney-batı (South-West) bölgesinde , seremoni için Devon kontluğunun merkezi ve günümüzde Devon Kontluğu Yörel İdaresinin bulunduğu bir metropoliten olmayan yörel idareye de sahip, ve ortaçağlardan beri katedrali bulunduğu için şehir statüsünü de taşıyan bir idare merkezi ve yerleşkedir. Şehir içinden geçerek denize dökülen Exe nehrinin doğusunda konuşlanmıştır.

Tarihsel olarak Exeter Güney-Batı İngiltere'nin merkezidir. Bir zamanlar Exeter İngiltere'nin nüfusça beşinci büyük ve çok önemli bir kenti idi ama günümüzde nisbeten küçük bir taşra şehri havası taşımaktadır. Şehrin etnik karışımı, şehirde bulunan üniversiteler, belli zamanlarada dil öğrenmeye gelen öğrenciler ve iç turistler şehre bir kozmopoliten nitelik vermekle beraber bunlar şehrin rahat bir İngiltere küçük şehir atamosferini değiştirmemektedir ve şehir İngiltere'deki yerleşkeler için hayat kalitesi iyiliği hakkında yapılan anketlerde çok yıl üçüncü sırayı almaktadır.

Exeter Dil Okulları Fiyat Listesi

Glasgow

İskoçya’nın en büyük şehri, 19. yüzyıl binaları, hareketli tiyatro yaşamı, ABD dışında en çok konuşulan bağımsız müzik sahnesi ve son moda barlardan geleneksel publara kadar her çeşidi barındıran mekanlarıyla samimi ve hareketli bir şehirdir. Şehrin otobüsleri ve metro sistemi sayesinde keşif kolaydır. 

Yeniden açılan Kelvingrove Sanat Müzesini, Victorian Nekopolisini veya şaşırtıcı lezzete sahip yerel tatları mutlaka denemelisiniz. Glasgow, dağlık araziler ile adalar arasında bir geçittir.Glasgowda Ocak’tan Aralık ayına kadar tüm yıl boyunca festivaller düzenlenmektedir. Glasgow Komedi Festivali, Glasgow Jazz festivali, Celtic Collections, Glasgow Film festivali, West End Festivali bunlardan birkaçıdır.

Glasgow Dil Okulları Fiyat Listesi

Liverpool

İngiltere'nin kuzeybatısında bulunan bir liman şehridir. Dünyanın dört bir tarafından öğrenim görmek için gelen gençlere ev sahipliği yapar. Futbol’un şehrin her sokağına sinmiş kokusu Liverpool denince akla ilk gelenlerdendir. Ayrıca Beatles’ların yuvası olarak Liverpool her yerde Pop’un dünya başkenti olarak tanınmaktadır. Liverpool'a gidip Beatles Müzesini gezmeden dönmek hata olur. Ayrıca Liverpool FC'nin efsanevi ve tarihi Anfield Road stadı şehirde görülmesi gerekli yerlerdendir.

Liverpool Dil Okulları Fiyat Listesi

Londra

İngiltere’nin başkenti olan Londra, kendine özgü tarihi mimarisi, şehir düzeni, hareketliliğini yanı sıra aynı zamanda biraz şehir merkezinden uzaklaştığınızda huzurlu ve sakin yaşam tarzı, şehrin her yerine dağılmış çok sayıda yemyeşil parkları ile şehir içinde doğal yaşamı muhafaza edebilen bir şehirdir.. Ayrıca dünyanın en büyük metropollerinden biri olan , kültür zenginliği ve eğlence hayatı ile turistler ve öğrenciler için en popular şehirlerinden biridir.

Londra’da, Oxford Street’ten alışveriş yapabilir, Hyde Park'ta Pazar günü Serbest Kürsü'ye gidip istediğiniz konuda konuşabilir, Thames'te tekne turu yaparak nehir boyunca birçok güzellikle karşılaşabilirsiniz. Tower Bridge’e çıkıp dünyanın en büyüleyici manzaralarından birini izleyebilir, üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, İngiliz Kraliçesi II. Elizabeth'in ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nı gezebilir, London Eye'a çıkıp 135 metre yükseklikten tüm Londra'ya hakim olabilirsiniz. British Museum'da Türkiye’de dahil dünyanın birçok ülkesinden gelen tarihi eserleri görebilir, Lady Diana'nın evi olan Kensington Palace'ı ziyaret edebilir, Portobello Market ve Camden Town Market sokak pazarlarında her türden ikinci el alışverişi yapabilirsiniz.

Ağustos ayında Londra'daysanız inanılmaz ses ve görüntü gösterileriyle dolu Nothing Hill Karnavalı'na katılabilir, Madame Tussaud’s Müzesi'nde dünyaca ünlü kişilerin balmumundan heykellerini görebilir, dünya saat sisteminin merkezi Greenwich'teki Denizcilik ve Rasathane müzelerini gezebilirsiniz. Renklerinin ve çeşitliliğinin tadına varmak isteyen öğrenciler için en ideal öğrenim mekanıdır. Tüm bu özelliklerinin yanında Londra, İngilizce eğitiminde yüzlerce profesyonel dil okuluna ev sahipliği yapması nedeniyle dünyada İngilizce eğitiminin 1 numaralı merkezidir.

Londra Dil Okulları Fiyat Listesi

Manchester

İngiltere’nin Londradan sonra 2. büyük şehridir ve bu ülkeye giden turistlerin başlıca ziyaret ettikleri şehirlerden biridir. Bu şehir dünyaca bilinen Manchester United futbol takımına ev sahipliği etmektedir. Genç bir nufusa sahiptir ve kafeleri, restorantları, kültürel aktiviteleri ile sosyal hayatı oldukça hareketlidir. Manchester’daki geleneksel ingiliz publarında sizde biranızı yudumlayarak diğer taraftarlarla beraber futbol maçlarını seyredip bu atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. Dil eğitimi için farklı bir alternatif arıyorsanız Manchester iyi bir seçenek olabilir.

Manchester Dil Okulları Fiyat Listesi

Oxford

Şehrin içindeki bir çok park, yeşilin tarihi bir dokuyla birleşmesi ile büyüleyici, huzur dolu bir atmosferin yanında, yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle   geceleri öğrencilerinde katılımıyla şehirde renkli görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ashmolean Müzesi ve Modern Sanat Müzesi sanat ve tarih meraklıları için tavsiye edilebilecek mekanlardır. 

Cherwell Nehri'nde kano veya gondolla gezinti yapabilir, Oxford Müzesi'nde şehrin tarihi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, Oxford Üniversitesi'nin çoğu ziyarete açık kolejlerini gezebilir, Shakspeare'in doğum yeri olan Stratford'u gezebilir, üstü açık otobüslerle ya da bisikletlerle şehri gezebilir, Sheldonian Anfitiyatrosu'nda bir etkinlik izleyebilirsiniz. Kısacası Oxford, kaliteli eğitimi güvenli ve hareketli bir öğrenci şehrinde almak isteyenler için iyi bir tercihtir.

Oxford Dil Okulları Fiyat Listesi

Portsmouth

İngiltere’nin en önemli liman şehirlerinden biridir. Coğrafi konumu dolayısıyla oldukça ılıman bir iklime sahiptir. Ünlü İngiliz yazar Charles Dickens’in doğum yeri olan bu güzel şehrin geniş bir denizcilik kültürüne sahip olması, zengin tarihi ve bulunduğu coğrafi konum en önemli özellikleridir. Yüzlerce yıl öncesinin savaş gemilerini görme fikri sizi heycanlandırıyorsa, İngilizce’yi deniz havası soluyabileceğiniz bir yerde öğrenmek istiyorsanız ve öğreniminiz sırasında başka ülkeleri ve şehirleri de gezerim diyorsanız burası tam size göre.

Portsmouth Dil Okulları Fiyat Listesi

Ramsgate

İngiltere'nin Bahçesi olarak ün yapan Ramsgate, ülkenin güney doğusunda yer alan şirin bir tatil kasabasıdır. Büyük yat limanı sayesinde yatçıların da uğrak merkezi olan şehir tarihi Canterbury şehrine yaklaşık yarım saat, Londra'ya da yaklaşık 1,5 saatlik mesafededir. Şehir İngiliz sahil kasabalarının tipik bir örneğidir.

Ramsgate Dil Okulları Fiyat Listesi

Southampton

İngiltere'nin güneşli güney sahilinde ve Londra'ya yalnızca bir saatlik mesafede bulunan Southampton, uzun bir denizcilik geçmişine sahip, temiz, güvenli, şirin, küçük bir şehirdir. Şehri sarmakta olan ortaçağdan kalma iç surlarını ve merkezin etrafındaki geniş parklarını gördükten sonra şehirin içinin tarihi açıdan ne kadar güzel, sıcak ve kozmopolit bir ortama sahip aynı zamanda da modern bir şehir olduğunu görebilirsiniz. 

Şehirde Avrupa sanat tarihini gözler önüne seren Southampton Sanat Galerisi, denizciliğe ilgisi olanlar için Maritime Müzesi, yeşil alan sevenler için Queens Parkı ve Central Park, doğal besinleri sevenler için Hampshire Çiftçi Pazarı, yeni yerler keşfetmek isteyenler için Hythe Ferry ile denize açılıp tarihi New Forest, gece hayatını sevenler için West Quay Road gezilmesi ve görülmesi tavsiye edilen yerlerdendir.

Southampton Dil Okulları Fiyat Listesi

Torbay

Torbay, İngiltere’nin en hareketli sahil bölgelerinden biridir. 22 km uzunluğundaki sahil şeridiyle ve güzel plajlarıyla ilgi çekici bir sahil kentidir. Özellikle su sporları faaileyetleri ile yaz aylarında daha da popülerleşmektedir. Kültürel geziler, tarihi keşifler yapmak isteyenler için de tercih sebebidir.

Torbay Dil Okulları Fiyat Listesi

Torquay

İngilterenin güney batısında yer alan Torquay Torbay’ın üçte biri büyüklüğünde bir sahil kasabasıdır. Torquay, Kents Mağarası ve Taş Devri sitesi  gibi birçok turistik merkeze sahiptir.

Torquay Dil Okulları Fiyat Listesi

York

Kuzey İngiltere'de Londra ile Edinburgh arasında olan güzel bir şehirdir. Kalesi, katedrali, müzesi, büyük şirket binaları ile demiryolu kavşaklarında yer alan York Kenti, tarihi yapıları nedeniyle turizm kenti olarak da tanınmıştır. Ülkenin en büyük Gotik kilisesi St. Peter Katedrali (13.-15. yy.) bu kenttedir.

York Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.