DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Kaplan International

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : San Francisco
Okul Adı : Kaplan International
Web Site : www.kaplaninternational.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 27 1920 USD 3720 USD 5580 USD 10440 USD 15660 USD
Gündüz Kursu 35 2280 USD 4440 USD 6660 USD 11400 USD 17100 USD
Kayıt Ücreti : 185 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 325 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 345 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 120 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 50 USD

Kurs Tanımı

Dünyanın en eski dil okullarından olan Kaplan, 80 yıldır gençlere hayatlarındaki akademik yolu seçmelerinde yardımcı olmaktadır. Dünya üzerinde İngilizce ana dil olan 6 farklı ülkede ve yaklaşık 34 farklı şehirde öğrencilere di eğitimi hizmeti vermektedir. Uzmanlardan oluşan ekip, öğrencilerin öğrenimleri online gereçler ve interaktif grup eğitimleriyle birleştirmişlerdir. Kaplan’a özel K+notes ders kitapları kullanılmaktadır. Ek olarak sınıf içi eğitimi pekiştiren seviyeye uygun materyalleri bulunan K+tools sistemi, bireysel yönlendirilen eğitim materyalleri K+ekstra sistemi ve düzenli derslerin yanı sıra hafta boyu süren öğretmen yönetimindeki eğitim seansları için K+clubs sistemleri mevcuttur.

Linkedin, Twitter gibi teknolojik markaların ve firmaların doğuşuna ev sahipliği yapan SOMA bölgesinde bulunan San Francisco okulu, şehir merkezindedir. Öğrencilere dağ manzarasının ve körfez kıyısının tadını, Silikon Vadisi’nin keyfini çıkarma imkanı sunar. Academy of Art University’e komşu olmaklar beraber otobüs duraklarına ve Montgomery BART hizmetine bir kaç dakika uzaklıktadır.

Öğrencilerin kullanımı için internet, interaktif yazı tahtaları, kütüphane, ortak kullanım alanı, multimedya laboratuvarları ve engelliler için erişim imkanı bulunur.

Okul öğrencilere aile yanında konaklama ya da yurt konaklaması sunar. Aile yanı konaklamaları seçtiğiniz zaman sizin için en uygun olan denetlenmiş ailelerin yanına yerleştirilirsiniz. Yurt konaklamaları ise okula daha yakın olmakla beraber öğrenciler uluslararası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirebilirler.

San Francisco

ABD’nin batı sahilinde, San Francisco  Yarımadası’nın uç kısmında bulunan San Francisco, yazları ortaya çıkan sisli görüntüsü, dik ve yuvarlak görünümlü tepeleri, Victorian ve modern tarzda mimarisi ve coğrafik konumu ile öne çıkan, dünyaca ünlü bir kenttir. Kent, Pasifik Okyanusu ve San Francisco Körfezi ile çevrili bir yarımadadır.

Sarp kent coğrafyası ve muhteşem parkları, kente özgü çok sayıda panoramik manzaraya imzasını atar. Yaratıcı mimari eserler, çok sayıda sanat müzesi, rengarenk sosyal yaşam ve Golden Gate’i sarıp sarmalayan sis, kentteki dinamik ambiyansın temel bileşenleridir. San Francisco, çok çeşitli spor aktiviteleri ve eğlence seçenekleriyle ön plana çıkan bir kenttir. Sandal keyfi, rüzgar sörfü, paten, koşu, yürüyüş ve yüzme popüler sportif aktiviteleridir. Yelkencilik kentteki en önemli aktivitelerin başında gelir.

San Francisco aynı zamanda bir şarap kentidir. Çok sayıda şarap evleri kentin her tarafına dağılmıştır, bunun yanı sıra kentte kahve dükkanları, çay evleri, publar da oldukça fazladır. San Francisco’da  her türlü uluslar arası mutfak yer almakla birlikte kendine özgü yemek kültürü de oldukça zengindir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin