DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

International House

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Bristol
Okul Adı : International House
Web Site : www.ihbristol.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 30 1140 GBP 2200 GBP 3300 GBP 6360 GBP 8820 GBP
Gündüz Kursu 20 1000 GBP 1920 GBP 2880 GBP 5520 GBP 7560 GBP
Kayıt Ücreti : 40 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 165 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 270 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 40 GBP

Kurs Tanımı

Bristol’ün canlı ve seçkin bir bölgesinde bulunan okul, güzel binaları açık yeşil alanları, mağaza, kafe ve restoran çeşitliliği ile ünlüdür. Haftada 100 yeni şey öğrenmeyi amaçlayan kursları ile İngilizceyi hızlı ve etkin şekilde kullandırmayı hedefler.

Okul, geniş ve feraah sınıflara, donanımlı çalışma odasına, Wi-Fi, hatta müstakil bahçelere sahiptir. Ayrıca Güneybatı İngitere’nin IELTS ve Cambridge Exam Open Centre merkezidir. Öğrencilere derslerinin dışındaki zamanlar için aktif sosyal ve kültürel bir program da sunar.

Okul öğrencilerine özenle seçilmiş aileler yanında aaile yanı konaklama seçenğini sunar. Yaz dönemindeki yoğun sezondan ötürü yurt / otel konaklaması imkanı da müsaitliik durumlarına göre sunulabilmektedir.

Bristol

Müzik ve film endüstrisi ile ünlü olan şehir, sosyal bir şehir olmakla birlikte aynı zamanda hareketli bir kültüre de sahip kozmopolitan bir şehirdir. Bristol, çok fazla sayıda cafe, bar ve her bütçeye, her zevke uygun restorana sahiptir. Park Street, Whiteladies Road ve Glovcester Road da arkadaşlarınızla buluşup bir fincan çay, kahve ya da geleneksel İngiliz birası içeceğiniz birçok yer bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin