DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

St Giles

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : San Francisco
Okul Adı : St Giles
Web Site : www.stgiles-usa.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 28 1828 USD 3584 USD 5124 USD 7152 USD 10152 USD
Gündüz Kursu 22 1632 USD 3152 USD 4548 USD 6648 USD 9828 USD
Kayıt Ücreti : 150 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 319 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 408 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 85 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 95 USD

Kurs Tanımı

St Giles ilk olarak 1955 yılında Paul ve Diana Lindsay tarafından Londra'da kurulmuştur. O günden bu yana Ingiltere, Amerika ve Kanada gibi dünyanın birçok yerinde merkez açmıştır. Deneyimiyle ve 8 ayrı merkeziyle en büyük uluslar arası dil okullarından biridir. Her yıl 90 farklı ülkeden ortalama 10.000 öğrenci İngilizce öğrenmek veya geliştirmek için St Giles'ı tercih etmektedir.

Şehir merkezinde bulunan okul tarihi bir binanın 3 katını kullanarak öğrencilere hizmet verir. Cable Car Stop, Union Square ve Chinatown kapılarına bir kaç blok ötede yer alır. Modern olarak dizayn edilmiş sınıfları ile öğrencilere kaliteli bir eğitim sunar.

Konaklamada aile yanı konaklamanın yanı sıra yurtlar ve oteller gibi farklı konaklama seçenekleri de vardır ancak merkezlere göre değişiklik göstermektedir.

San Francisco

ABD’nin batı sahilinde, San Francisco  Yarımadası’nın uç kısmında bulunan San Francisco, yazları ortaya çıkan sisli görüntüsü, dik ve yuvarlak görünümlü tepeleri, Victorian ve modern tarzda mimarisi ve coğrafik konumu ile öne çıkan, dünyaca ünlü bir kenttir. Kent, Pasifik Okyanusu ve San Francisco Körfezi ile çevrili bir yarımadadır.

Sarp kent coğrafyası ve muhteşem parkları, kente özgü çok sayıda panoramik manzaraya imzasını atar. Yaratıcı mimari eserler, çok sayıda sanat müzesi, rengarenk sosyal yaşam ve Golden Gate’i sarıp sarmalayan sis, kentteki dinamik ambiyansın temel bileşenleridir. San Francisco, çok çeşitli spor aktiviteleri ve eğlence seçenekleriyle ön plana çıkan bir kenttir. Sandal keyfi, rüzgar sörfü, paten, koşu, yürüyüş ve yüzme popüler sportif aktiviteleridir. Yelkencilik kentteki en önemli aktivitelerin başında gelir.

San Francisco aynı zamanda bir şarap kentidir. Çok sayıda şarap evleri kentin her tarafına dağılmıştır, bunun yanı sıra kentte kahve dükkanları, çay evleri, publar da oldukça fazladır. San Francisco’da  her türlü uluslar arası mutfak yer almakla birlikte kendine özgü yemek kültürü de oldukça zengindir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin