DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Did Deutsch Institut

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : Almanca
Ülke Adı : Almanya
Şehir Adı : Hamburg
Okul Adı : Did Deutsch Institut
Web Site : www.did.de
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 740 EUR 1460 EUR 1820 EUR 2900 EUR 3980 EUR
Gündüz Kursu 24 880 EUR 1720 EUR 2280 EUR 3960 EUR 5640 EUR
Gündüz Kursu 28 1140 EUR 2260 EUR 3060 EUR 5460 EUR 7860 EUR
Kayıt Ücreti : --
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 260 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 270 EURTek Kişilik Yemeksiz 270 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Almanya’nın ikinci büyük kenti olan Hamburg’ta yer alan okulda öğrenciler seviyelerine ve ulaşmak istedikleri seviyelere bağlı olarak haftalık 20, 24 veya 28 derslik programlardan faydalanabilirler.

Her Pazartesi başlayan kurslarda öğrencilerin minimum elementary düzeyde olmaları gerekmektedir. Dersten arta kalan zamanlarında aktivitelerle değerlendirebilen öğrenciler için haftalık 1 tam gün gezi programı da mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı, öğrenci evi veya yurt gibi konaklama seçenekleri sunar.

Hamburg

Almanya'nın ikinci büyük şehridir ve kendi başına ayrı bir eyalet oluşturur. Aynı zamanda Avrupa Birliği'ndeki en büyük 6. metropoldür. Almanya'nın dünyaya açılan kapısı da denilen kent, Almanya'nın en büyük limanına da sahiptir. Hamburg Almanya'nın kuzeyinde yer alır. Kuzey Denizi'ne akan Elbe nehri kıyısındadır. Şehrin tam merkezinde iki büyük iç göl yer alır. Ayrıca şehrin içinden bir sürü nehir akmaktadır, dolayısıyla bu özelliğinden dolayı şehirde tıpkı Amsterdam veya Venedik gibi çok sayıda irili ufaklı köprüler bulunmaktadır.

Elbe Nehri genişletilerek dünyanın en büyük limanlarından biri yapılmıştır. Denize yakın bir konumda bulunmasının etkisinden dolayı iklimi nispeten diğer kuzey kentlerine göre ılımandır. En sıcak ayı olan temmuzda hava sıcaklığı ortalama 19°C civarındadır. Hamburg gerek ticari,gerekse hizmet sektörü açısından kuzey Almanya'nın en büyük sanayi kentidir.Özellikle havacılık sektörü,uçak üretiminde dünyanın en büyük 3.kentidir. Kimya, makina,gemi inşaat ve bankacılık sektörleri oldukça önemli yer tutmaktadır.

Diğer kuzey alman kentleri gibi Hamburg'unda mimarisi Backsteingotik tarzından etkilenmiştir.Tamamen düz olan şehri,özellikle güzel havalarda yürüyerek gezmek son derece keyiflidir.Şehrin içinde çok sayıda park bulunmaktadır. Ayrıca küçük turistik gezi tekneleri ile Binnen ve Aussenalster göllerinde ya da limanda (Hafen)veya kanallarda tekne ile şehiri nehirler üzerindende gezebilirsiniz. Hamburg'da Amsterdam'daki kırmızı lamba bölgesini (red light district) andıran St.Pauli bölgesinde Reeperbahn Caddesi bulunmaktadır. Bu bölgede çok sayıda gece kulübü ve diskotek yer alır.

Şehrin güzelliğini değerlendirmek için Belediye Binası ( Rathaus) ‘un tepesinden de kuş bakışı bir göz atabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin