DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Exeter Academy

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Exeter
Okul Adı : Exeter Academy
Web Site : www.exeteracademy.co.uk/
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 21 1196 GBP 2312 GBP 3348 GBP 6696 GBP 10044 GBP
Kayıt Ücreti : 75 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 170 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 0 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Birbirinden güzel bahçeler ve doğa manzaraları arasında, sakin ve ulaşımı kolay bir bölgede yer alan Exeter Academy, tarihi bir binada, mükemmel tesislerle hizmet vermektedir. Her öğrencisine gerekli özeni gösterebilmek adına butik bir okul olarak kalmayı tercih eden okul, öğrenci sayısını 60 ile sınırlı tutar ve 18 yaşın altında öğrenci kabul etmez. Yetkin ve deneyimli öğretmenlerden oluşan başarılı kadro ile en son ders materyallerinden yararlanarak üstün nitelikli bir eğitim sağlamaktadır.

Öğrencilerin Dilbilgisi, Konuşma ve Yazma için aynı sınıfta toplanması gerekmez. Her konu için farklı seviyeler mümkündür. Öğrencilerin sosyalleşmesi ve bölgeyi tanıması için turlar ve çeşitli etkinlikler düzenlenir. Öğretmen eşliğinde gerçekleştirilen bu programlar ücretsizdir.

Öğrencilerimize barınma imkânı sağlayan aileler de Exeter Academy “ailesi”nin çok önemli bir parçasını oluşturur. Bu evlerin hemen hepsi okuldan yaya olarak kolayca ulaşılacak mesafededir ve hepsi haftanın 7 günü her öğün yemek verir.

Exeter

Exeter, İngilterenin Güney-batı (South-West) bölgesinde , seremoni için Devon kontluğunun merkezi ve günümüzde Devon Kontluğu Yörel İdaresinin bulunduğu bir metropoliten olmayan yörel idareye de sahip, ve ortaçağlardan beri katedrali bulunduğu için şehir statüsünü de taşıyan bir idare merkezi ve yerleşkedir. Şehir içinden geçerek denize dökülen Exe nehrinin doğusunda konuşlanmıştır.

Tarihsel olarak Exeter Güney-Batı İngiltere'nin merkezidir. Bir zamanlar Exeter İngiltere'nin nüfusça beşinci büyük ve çok önemli bir kenti idi ama günümüzde nisbeten küçük bir taşra şehri havası taşımaktadır. Şehrin etnik karışımı, şehirde bulunan üniversiteler, belli zamanlarada dil öğrenmeye gelen öğrenciler ve iç turistler şehre bir kozmopoliten nitelik vermekle beraber bunlar şehrin rahat bir İngiltere küçük şehir atamosferini değiştirmemektedir ve şehir İngiltere'deki yerleşkeler için hayat kalitesi iyiliği hakkında yapılan anketlerde çok yıl üçüncü sırayı almaktadır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin