DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Clubclass

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Malta
Şehir Adı : St. Julian's
Okul Adı : Clubclass
Web Site : www.clubclass.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 720 EUR 1120 EUR 1680 EUR 2880 EUR 4320 EUR
Gündüz Kursu 30 960 EUR 1520 EUR 2280 EUR 3840 EUR 5760 EUR
Kayıt Ücreti : 70 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 250 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 300 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1999 yılından bu yana eğitim himzeti veren Clubclass ilk olarak Malta’da kurulmuştur. Günümüzde ayrıca Londra’da okulu mevcuttur. Malta’da EFL Monitoring Board, WYSE Confederation, CSN, ALTO, FELTOM ve Bildungdurlaub, İngiltere’de ise EnglishUK, British Council ve Private Further Education akreditasyonlarına sahiptir.

Malta’da St Julian’s gibi güvenli bir kentte bulunan Clubclass, öğrencilere ihtiyaçları olan İngilizce eğitimi ve şehri gezme fırsatı sağlar. Ayrıca Malta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış ve Malta Tourism Authority tarafından da resmi olarak tanınmıştır. Deneyimli öğretmenler eşliğinde çeşitli materyallerle sağlanan dil eğitiminde öncelik dildeki yazma, dinleme, okuma ve dilbilgisi kurallarına yoğunluk verilir. Merkezi konumda bulunan okul aynı zamanda meşhur St. George’s Bay, Paceville ve St Julian’s sahillerine yürüme mesafesindedir.

Öğrenciler kendilerine sunulan aile yanı, otel veya yurt konaklamalarından faydalanabilirler. Her biri okula oldukça yakın mesafededir.

St. Julian's

Gece hayatı ile ün yapmış bu bölge, sabahlara kadar açık klüpleri dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler ve turistler için harika bir eğlence merkezidir.Maltada gece hayatı deyince St. Julians akla gelen ilk adrestir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin