DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

ELC Bristol

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Bristol
Okul Adı : ELC Bristol
Web Site : www.elcbristol.co.uk
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 28 1120 GBP 2240 GBP 3240 GBP 6240 GBP 9000 GBP
Kayıt Ücreti : 50 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 175 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 175 GBPTek Kişilik Yemeksiz 165 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 220 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1969 yılında kurulan, ELC Bristol bir aile işletmesi İngilizce dil okuludur. Kurumun; TEN (the English Network), IALC (International Association of Language Centres), English UK üyelikleri olup, ayrıca British Council akreditasyonuna sahiptir.

Bristol’de geçirdiğiniz zamanın yaşamınızdaki en iyi ve en üretken süre olması için elinden gelen herşeyi yapacak deneyimli ve öğrencilerine özen gösteren öğretmenlerin çalıştığı okul yalnızca yetişkin öğrencilere hitap eder. Bristol canlı bir üniversite kenti ve Batı İngiltere’nin kültür başkentidir. Okul, Üniversite’ye yakın bir yerde, kentin en iyi bilinen bölgesindedir.

Ayrıca eksiksiz bir sosyal program sunulmakta olup kalma yerlerinin de çoğu okula yürüme mesafesinde olacağından öğrencilerin toplu taşıma araçlarına para harcaması gerekmeyecektir. Bir aile yanında, bağımsız öğrenci evlerinde ya da apartman dairelerinde konaklayabilirler.

Okul yılın büyük bir bölümü (kışın bile) doludur – bu da gerçek bir kalite göstergesidir!

Bristol

Müzik ve film endüstrisi ile ünlü olan şehir, sosyal bir şehir olmakla birlikte aynı zamanda hareketli bir kültüre de sahip kozmopolitan bir şehirdir. Bristol, çok fazla sayıda cafe, bar ve her bütçeye, her zevke uygun restorana sahiptir. Park Street, Whiteladies Road ve Glovcester Road da arkadaşlarınızla buluşup bir fincan çay, kahve ya da geleneksel İngiliz birası içeceğiniz birçok yer bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin