DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Claire Oxford

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Oxford
Okul Adı : St Claire Oxford
Web Site : www.stclares.ac.uk
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta -- --
3 Hafta 3414 GBP --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgi

1953 yılında kurulan St Clare’s İngiltere’de en eski ve en iyi IB programı uygulayan okulları arasında yer almaktadır. Yarım yüzyıldan fazla zamandır öğretim tecrübesine sahip olan ve eğitim kalitesiyle bilinen St. Clares yaz döneminde de öğrenciler için özel yaz programları sunmaktadır.

Intensive English

Program Merkezi: Oxford, İngiltere
Program Tarihi: 30 Haziran – 10 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 15 - 17
Eğitim: İngilizce 
Konaklama Seçenekleri: Yurt – İki veya Üç Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Londra Heathrow Havaalanı

Program Ücreti: 3414 £ (3 Hafta)

Eğitim

Öğrenciler haftada 25 ders Yoğun İngilizce dersi alırlar. IELTS’e hazırlık konuları da işlenir.





Interactive English

Program Merkezi: Oxford, İngiltere
Program Tarihi: 16 Haziran – 17 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 15 - 17
Eğitim: İngilizce 
Konaklama Seçenekleri: Yurt – İki veya Üç Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Londra Heathrow Havaalanı

Program Ücreti: 2058 £ (2 Hafta)  |  2874 £ (3 Hafta)  |  3680 £ (4 Hafta)

Eğitim

Bu program, İngilizce dil becerilerini ders içi öğrenimi ve ders dışı aktif dil projeleri ile birleştirir. Haftanın 5 günü toplam 21 derslik programda sabah saatlerinde planlanan dersler, daha çok dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerine yoğunlaşır. Öğleden sonraki dersler ise aktif dil projeleri olarak adlandırılır ve bu dersler öğrencilerin dil becerilerini aktif olarak kullanması için hazırlanmıştır. Bu derslerde öğrenciler, grup içerisinde belirlenen Oxford’un Bilimsel Yeniliğe atkısı, Sanat, Mimarlık ve Tasarım, Küresel Çevre vb. konular üzerinde düşünce alışverişinde bulunur ve ortak fikir paydasında bir proje hazırlar ya da performans sergilerler.


Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okul yurtları veya aile yanı konaklama seçeneklerinden tercih yapma şansına sahiptir. Okulun yurtları kız ve erkek yurdu olarak ayrılır ve öğrenciler 2 veya 3 kişilik paylaşımlı odalarda kalır. Günde 3 öğün yemek konaklamaya dahildir. 

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra veya akşam aktivitelerine ücretsiz olarak katılabilir. Sosyal, kültürel ve sportif birçok aktivite öğrenciler için düzenlenmiştir. Yüzme, futbol, voleybol, basketbol, sanat stüdyosunda çalışma yapma, Oxford’da hazine arama aktivitesi ve film gecesi gibi aktiviteler buna örnek verilebilir. Bunun yanında haftada bir tam ve bir yarım gün geziler düzenlenir. Oxford, Londra ve Bath gezileri, William Shakespeare’nin doğduğu yeri ziyaret etme ve Phantom of the Opera etkinliğine katılma buna örnek verilebilir. 

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıcı Pazar, bitişi Cumartesi günleridir.

Oxford

Şehrin içindeki bir çok park, yeşilin tarihi bir dokuyla birleşmesi ile büyüleyici, huzur dolu bir atmosferin yanında, yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle   geceleri öğrencilerinde katılımıyla şehirde renkli görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ashmolean Müzesi ve Modern Sanat Müzesi sanat ve tarih meraklıları için tavsiye edilebilecek mekanlardır. 

Cherwell Nehri'nde kano veya gondolla gezinti yapabilir, Oxford Müzesi'nde şehrin tarihi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, Oxford Üniversitesi'nin çoğu ziyarete açık kolejlerini gezebilir, Shakspeare'in doğum yeri olan Stratford'u gezebilir, üstü açık otobüslerle ya da bisikletlerle şehri gezebilir, Sheldonian Anfitiyatrosu'nda bir etkinlik izleyebilirsiniz. Kısacası Oxford, kaliteli eğitimi güvenli ve hareketli bir öğrenci şehrinde almak isteyenler için iyi bir tercihtir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin