DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

British Study Centres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Edinburgh
Okul Adı : British Study Centres
Web Site : goo.gl/GHmPsQ
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1060 GBP 2120 GBP 2940 GBP 5400 GBP 7740 GBP
Gündüz Kursu 25 1220 GBP 2440 GBP 3420 GBP 6240 GBP 9000 GBP
Gündüz Kursu 30 1380 GBP 2760 GBP 3780 GBP 7080 GBP 10260 GBP
Kayıt Ücreti : 50 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 196 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 260 GBPTek Kişilik Yemeksiz 255 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 130 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 45 GBP

Kurs Tanımı

Önceden Experience English adıyla devam eden okul British Study Centres ile birleşerek İngiltere’nin dil okullarından biri haline gelmiştir. İngiltere’nin genelinde toplam 6 şubesi bulunan okul, dünyanın her yerinden öğrenci ağırlamaktadır. British Council tarafından onaylıdır ve English UK üyeliği bulunur. Genel İngilizce dışında, İş İngilizcesi, Cambridge FCE, CAE, IELTS, TOEFL, TOEIC hazırlık kurslarında da hizmet vermektedir.

2002 yılında kurulmuş olan okul, son dönemde resmi Cambridge sınav merkezi haline gelmiştir. İskoçya’nın başkenti olan Edinburgh’un merkezinde, George Street’te yer alır. Eski adıyla Edinburgh Langauge Centre olarak bilinir. Botanic Gardens, Calton Hill, Princes St, Edinburgh Kalesi gibi şehir içindeki pek çok görülmeye değer yerlere yürüme mesafesindedir. Öğrencilerin kullanımı için ücretsiz internet, kütüphane, bilgisayar odası, çalışma odası ve ortak kullanım alanı mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar. Konaklamalarda öğrenciler hem pratiklerini geliştirebilir hem de farklı kültürler tanıyabilirler. Yurtlar okula 15 dakika yürüme mesafesindedir.

Edinburgh

Gizemli ve doğal güzellikleriyle ünlü İskoçya'nın en etkileyici şehri olan Edinburgh, son derece estetik binaları, büyüleyici anıt ve tarihi eserleri ile Büyük Britanya'nın en çok ziyaret edilen şehirlerinden biridir. Eğlenceyi seven İskoç halkının ve şehire gelen ziyaretçilerin katılımıyla oldukça hareketli bir gece hayatı anlayışına sahip olan Edinburgh; İskoç viskisi, erkeklerin giydiği "kilt" adı verilen etekleri ve gayda isimli ünlü müzik enstürmanıyla "İskoçyalı"yı yakından görmek isteyen öğrenciler için ideal bir şehirdir. 

Buraya gitmişken, Edinburgh Kalesine çıkabilir ve enfes manzarasına şahit olabilirsiniz. Salvador Dali, Van Gogh gibi ressamların eserlerini görebilir, açık hava tiyatrosunda her ay düzenli olarak düzenlenen etkinliklere katılabilir, çok sayıdaki tarihi kalıntı, şato, katedral ve müzeyi dolaşıp güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dünyanın en uzun deniz altı tüneli olan Deep Sea World'den yürüyerek geçebilir ve köpekbalıklarını izleyebilirsiniz. 18. yüzyılda yapılan ve şehir plancılığının başlangıcı olarak kabul edilen New Town'un simetrik sokaklarında yürüyüp şehre yeniden hayran olabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin