DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

The Language Company

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Orlando
Okul Adı : The Language Company
Web Site : www.thelanguagecompany.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 25 1595 USD 3190 USD 4785 USD 9570 USD 14335 USD
Kayıt Ücreti : 100 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 250 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 0 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 75 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 200 USD

Kurs Tanımı

The Language Company (TLC), 1983’den beri öğrencilerine çok iyi İngilizce öğretme yeteneği olan öğretmenlerle öğrencilerine hizmet vermektedir. Hem akademik olarak hem de kültür olarak gelişmelerini hedefler. TLC hem öğretme yöntemi ve kalitesi hem de öğrencilerine sunduğu rehberlik hizmeti ile tercih edilen bir eğitim kurumudur.

Amerika’nın pek çok yerinde hizmet sunan okulun Florida, Orlando’daki okul şehrin ticaret merkezinde yer alır, bu sebeple de civarında pek çok restoran, kafe ve mağaza bulunur. Orlando’nun en popüler alışveriş merkezi olan Florida Mall’e yürüme mesafesinde ve havalimanına, Disney parklarına, Animal Kingdom’a, Sea World’e, Universal Stüdyolarına ise sadece 20 dakika mesafededir. Genel İngilizce programlarının yanısıra öğrenciler Foundations of English Programına veya birebir İngilizce derslerine de katılabilirler.

Okul öğrencilere aile yanı konaklaması imkanı sunar. Öğrenciler bu aileler sayesinde hem daha çok pratik yapabilir hem de Amerikan kültürünü yerinde deneyimlemiş olurlar.

Orlando

Orlando Amerika’nın en ünlü lokasyonlarından biridir. Florida bir çok aktivitesi ve güzel plajlarıyla bilinirliğini arttırmaktadır. Florida sıcak havasıyla bilinmektedir, Orlando genelinde yazları sıcak geçer ve kışları ortalama bir sıcaklığa bırakır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin