DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

ESE - European School of English

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : Malta
Şehir Adı : St. Julian's
Okul Adı : ESE - European School of English
Web Site : goo.gl/J1DPtV
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 1630 EUR --
3 Hafta 2420 EUR --
4 Hafta 3210 EUR --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

ESE, 1996 yılından bu yana uluslararası her yaştan öğrenciye genel İngilizce, iş İngilizcesi ve sınav hazırlık kursları vermektedir. ESE’nin yaz dönemlerinde İngilizcesi’ni geliştirmek isteyen öğrenciler için hazırladığı programlarda dinamik dersler, yaş grubuna uygun aktivite ve geziler, her aktivite alanına kolay ulaşım olanağı yer almaktadır. 

Program Merkezi: St Julian’s, Malta
Program Tarihi: 30 Haziran – 14 Temmuz
Yaş Aralığı: 11 - 17 
Eğitim: İngilizce 
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Paylaşımlı Oda
Aktivite Seçenekleri: Sanatsal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Malta Uluslararası Havaalanı
Program Ücreti: 1630 € (2 Hafta)  |  2420 € (3 Hafta)  |  3210 € (4 Hafta)


Eğitim

Bu programda öğrencilerin İngilizceyi akıcı kullanması ve okuma, yazma, konuşma, dinleme becerilerini geliştirmesi amaçlanır. Öğrencilerin farkındalık kazanması ve kelime haznelerinin genişlemesi için derslerde bir konu belirlenerek kelime oyunları, rol canlandırma, problem çözme, tecrübeleri paylaşma gibi eğitim teknikleri kullanılır. Öğrenciler modern sınıflarda deneyimli öğretmenlerden eğitim alır. 

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler 4 yıldızlı Salini Resort’un geniş ve güvenlikli odalarında kalır. Odalar 4 kişiliktir ve her odada klima mevcuttur. Duş ve tuvaletler 4 kişinin ortak kullanım alanıdır. Salini Resort okul kampüsüne toplu taşıma ile 15 dakikalık mesafededir. Okul ve konaklama gidiş dönüşü için ücretsiz transfer sağlanır.Konaklama bünyesinde yüzme havuzu, tenis, futbol ve voleybol alanları mevcuttur. Kahvaltı ve akşam yemeği Salini Resort yemekhanesinde öğrencilere sunulurken öğle yemeği de paket olarak hazırlanır. 

13 – 17 yaş arası öğrenciler için Salini Resort dışında aile yanı konaklama seçeneği de vardır. Aile yanı konaklamayı seçen öğrenciler paylaşımlı odalarda kalır. 3 öğün yemek aile tarafından öğrenci için hazırlanır. 13 – 14 yaş arası öğrenciler saat 23:00, 15 -17 yaş arası öğrenciler 00:00 en geç evde olabilirler. 

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler yaş aralıklarına göre sınıflandırılarak okulun düzenlediği çeşitli aktivite ve gezi programlarına katılır. 

Örnek Aktivite ve Geziler: Swimming at Malta Beach, Valletta + Audio & Visual Show, Splash & Fun, Aquarium, Sailing, Pottery, Pool Games, Games at Salini Resort, Beach Games, Bowling, Sliema Walk, Traditional Festa Night, Tenis, Voleybol, Camino Trip.

Havaalanı Transfer

Okulun belirlediği tarihlerde havaalanı transferi ücretsizdir.

St. Julian's

Gece hayatı ile ün yapmış bu bölge, sabahlara kadar açık klüpleri dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler ve turistler için harika bir eğlence merkezidir.Maltada gece hayatı deyince St. Julians akla gelen ilk adrestir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin