DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Summer Discovery - UCLA

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Los Angeles
Okul Adı : Summer Discovery - UCLA
Web Site : www.summerdiscovery.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 5299 USD --
3 Hafta 7999 USD --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

Summer Discovery, 50 yılı aşkın süredir Musiker ailesinin yönetimi altında Dünya’nın en bilinen üniversitelerinde öğrencilerine çok çeşitli yaz programları sunar. Amerika ve İngiltere’de 13 kaliteli programı ile öğrencilerine ulaşan Summer Discovery lise öğrencilerinin üniversite yaşantısını tecrübe etmesine olanak sağlar.

The University of California, Los Angeles

1919 yılında kurulan okul, US News tarafından Amerika’nın yerli üniversiteleri arasında birinci olarak sıralandırılmıştır. Akademik ünü ile öğrenciler için cezbedicidir ve pre-college programları için en uygun yerlerden biridir.

Program Merkezi: The University of California, Los Angeles
Program Tarihi: 30 Haziran – 03 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 14 – 18 (9. 10. 11. 12. sınıf öğrencileri)
Eğitim: Akademik
Konaklama Seçenekleri: Yurt, Tek / Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: $75/ Tek yön – Los Angeles Int. Havaalanı
Kayıt Ücreti ve Öğrenci Kartı: 195 $

Program Ücreti: 5299 $ (2 Hafta)  |  7999 $ (3 Hafta)

Eğitim

Öğrenciler bu programda hem pre-college dersleri hem de öğleden sonra enrichment kurslarından (kredili olmayan) alırlar. Pre-College dersleri Digital Marketing & Social Media, Business Entertainment, Media & Sports, Acting and Auditioning for Film, TV & Stage, Screenwriting for Film & TV, Cooking & Baking, Community Service, UCLA Bruin Leadership, Computer Programming, Collegewise Admissions & SAT Prep, Discovery English, Sports Business, Hollywood Insider ve enrichment dersleri de Art, Media & Production, Business, College Preparation, Culinary Arts, Dance, English As a Second Language, Fashion, Fitness, Sports & Health, Law, Psychology, SAT/ACT Prep, Writing, Visual Arts, STEM, Speech konularından oluşur. Okulda ayrıca kredili dersler de sunulmaktadır. Bunlar da Ancient Near East, Anthropology, Biology and Chemistry, Communication Studies, Gender Studies, Geography and Life Sciences, Linguistics, Mathematics, Music, Philosophy, Physics, Physiological Sciences, Political Science, Psychology, Sociology, Statistics, Theater konularından oluşur.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okulun Hedrick Summit yurtlarında tek veya çift kişilik odalarda kalır. Tek kişilik odaların olduğu daireler 10 kişilik ve çift kişilik odaların olduğu daireler 4-6 kişiliktir. Dairelerde wc-banyo ve klima bulunur. Her odada öğrencinin yatağı, dolabı, kitaplığı vardır ve ücretsiz wifi ile internete bağlanmak mümkündür. Pazartesiden Cumaya günde 3 öğün ve haftasonu ise günde 2 öğün kampüste verilir.

Aktivite ve Geziler

Bunun yanında öğrenciler derslerden sonra veya akşamları okulun düzenlediği sosyal ve kültürel aktivitelere katılır. Geziler; Disneyland ya da Universal Studios, Six Flags Magic Mountain, Beaches, Universal Cat Walk, Hurricane Harbor Water Adventure Park, LA Dodgers, LA Galaxy Major Leauge Soccer.. gibi.

Havaalanı Transfer

Öğrencilere ek ücret ile havaalanı transfer imkanı sunulmaktadır. Program başlangıcı Pazar, bitişi Cuma günüdür.


**Summer Discovery merkezlerinde ek ücretler; $ 295 sağlık sigortası ve lokasyona göre değişiklik gösteren kitap ücretleri, çarşaf takımı ve çamaşırhane ücreti.

Los Angeles

Büyük Okyanus'un doğu kıyısında bulunan şehir genellikle LA olarak bilinir. Amerika'nın ikinci büyük kenti olan Los Angeles, ekonomik, bilimsel ve kültürel bakımdan ülkenin en önemli kentidir. Bu kentin bu kadar popüler olmasının sebepleri harika iklimi, hareketli yaşamı ve "Amerika rüyasını" fark edebileceğiniz en iyi kent olmasıdır.

Beverly Hills'teki  Rodeo Drive gibi birçok ünlü mağaza ve tasarımcıların  ürünlerinin yanı sıra Los Angeles Downtown'da birçok farklı mağaza ve alışveriş merkezi bulabilirsiniz. Venice Beach, Marina del Rey, Beverly Hills, Santa Monica ve Hollywoodgibi dünyaca meşhur ilçeleri içinde barındıran Los Angeles'ın içinde bulunduğu Kaliforniya eyaletinin valisi de ünlü film yıldızı Arnold Schwarzenegger'dir.


akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin