DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Summer Discovery - Georgetown University

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Washington D.C.
Okul Adı : Summer Discovery - Georgetown University
Web Site : goo.gl/83VhI8
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 5299 USD --
3 Hafta 8199 USD --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

Summer Discovery, 50 yılı aşkın süredir Musiker ailesinin yönetimi altında Dünya’nın en bilinen üniversitelerinde öğrencilerine çok çeşitli yaz programları sunar. Amerika ve İngiltere’de 13 kaliteli programı ile öğrencilerine ulaşan Summer Discovery lise öğrencilerinin üniversite yaşantısını tecrübe etmesine olanak sağlar.

Georgetown University


Amerika’nın en eski ve en prestijli üniversitelerinden biri olarak öğrencilere eğitim hizmeti sunar. Akademik donanımı, yerel yaşamı, olanakları, mimari yapısı ve kültürel zenginliği ile de öğrenciler için cezbedicidir.

Program Merkezi: Washington, D.C., Georgetown University
Program Tarihi: 30 Haziran – 26 Temmuz 2019
Yaş Aralığı: 14 – 18 (9. 10. 11. 12. sınıf öğrencileri)
Eğitim: Akademik
Konaklama Seçenekleri: Yurt, Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: $75/ Tek yön – Ronald Reagan Washington National / Dulles Int. Havaalanı
Kayıt Ücreti ve Öğrenci Kartı: 195 $

Program Ücreti: 5299 $ (2 Hafta)  |  8199 $ (4 Hafta)

Eğitim

Öğrenciler bu programda hem pre-college dersleri hem de öğleden sonra enrichment kurslarından (kredili olmayan) alırlar. Pre-College dersleri Business & Entrepreneurship, Law, Global Leadership, Discvery English ve enrichment dersleri de Business, Communications, English As a Second Language, Government, Law, Medicine, Photography, Psychology / Sociology, SAT Prep, Sport Management, Writing konularından oluşur.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okulun kampüsündeki Georgetown’s Village C yurtlarında çift kişilik odalarda kalır. Odalarda özel wc – banyo bulunur. Her odada öğrencinin yatağı, dolabı, kitaplığı vardır ve odalarda wifi ile internete bağlanmak mümkündür. Hafta içi 3 öğün , Cumartesi günü 1, Pazar günü 2 öğün yemek programa dahildir.

Aktivite ve Geziler

Bunun yanında öğrenciler derslerden sonra veya akşamları okulun düzenlediği sosyal ve kültürel aktivitelere katılır. Geziler; Monuments of Washington D.C., National Zoo, Kennedy Center, Canoeing on the Potomac River, Library of Congress, Tour of Capitol Hill.. gibi.

Havaalanı Transfer

Öğrencilere ek ücret ile havaalanı transfer imkanı sunulmaktadır. Program başlangıcı Pazar, bitişi Cuma günüdür.


**Summer Discovery merkezlerinde ek ücretler; $ 295 sağlık sigortası ve lokasyona göre değişiklik gösteren kitap ücretleri, çarşaf takımı ve çamaşırhane ücreti.

Washington D.C.

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti olan Washington D.C. Maryland ve Virginia eyaletlerinin arasında bulunmaktadır. D.C. kısaltmasının açılımı "District of Columbia" (Kolumbiya Bölgesi)'dir.Beyaz Saray, ABD Kongresi, ABD Yüksek Mahkemesi, Dünya ülkelerinin büyükelçilikleri, kabine sekreterlikleri (bakanlıklar) gibi bütün federal kurumlar bu kentte yer alır.Amerika Birleşik Devletleri'nin başkentinin her hangi bir eyaletin sınırları içinde yer almasının o eyalete çok büyük bir ayrıcalık sağlayacağı düşüncesiyle bu kent District of Columbia denilen özel statüde bir bölge olarak kabul edilmiştir.Kendi başına bir eyalet veya herhangi bir eyalete bağlı olamayan şehrin özerk statüsü bakımından bir benzeri daha dünyada bulunmamaktadır.

Burada eğitim alırken gezip görebileceğiniz yerlerin başında Smithsonian Institute gelmektedir.
Smithsonian Institute: Bir müze değil, 14 müzeyi toplayan kapsamlı bir enstitüdür. 13 tane Washington'da, bir tane de New York'ta bulunmaktadır. Enstitü, müzelerde sadece yüzde biri sergilenen, 75 milyonun üzerinde sanatsal ve bilimsel esere sahiptir. Bütün müzelere giriş ücretsizdir.

Washington D.C ‘de sporsal faaliyetler de oldukça gelişmiştir. Basketbol, buz hokeyi, beyzbol, Amerikan Futbolu, Futbol, Lakros sporları eyalete birçok şampiyonluk getirmiştir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin