DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Tamwood - University of Toronto

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Toronto
Okul Adı : Tamwood - University of Toronto
Web Site : goo.gl/0eclaF
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 4175 CAD --
3 Hafta 5735 CAD --
4 Hafta 7235 CAD --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

Tamwood, öğrencilerin Amerika ve Kanada’nın en iyi üniversite veya kolejlerinin kampüslerinde eğitim almasına ve üniversite yaşantısını tecrübe etmesine olanak sağlayan çok özel yaz programları sunar.

University of Toronto, Mississauga

Program Kanada’nın en iyi üniversitesinden biri olan University of Toronto’nun Misissauga kampüsünde gerçekleşir. Toronto, hareketli, festivaller ve organizasyonlarla dolu bir şehir olması ile yaz döneminin geçirelebileceği en güzel lokasyonlardan biridir. Kanada’nın en büyük şehri olan Toronto, Ontario Gölü ve Niagara Şelalesi gibi doğal güzelliklere yakındır.

Program Merkezi: Toronto, University of Toronto
Program Tarihi: 30 Haziran – 04 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 13 - 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Tek Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Vancouver Havaalanı
Custodian Letter Ücreti : CA$ 130

Program Ücreti: 4175 CAD (2 Hafta)  |  5735 CAD (3 Hafta)  |  7235 CAD (4 Hafta)


Eğitim

Öğrenciler Toronto Üniversitesi öğrencilerinin ders aldığı sınıflarda haftada 20 ders Genel İngilizce dersleri alır. Dersler 50 dakika sürelidir ve öğrenciler kurs sonrasında katılım sertifikası alırlar.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler kampüs içerisindeki 24 saat güvenlikli yurtlarda tek kişilik odalarda kalır. Duş ve tuvaletler 2 kişi paylaşımlıdır ve her gün düzenli temizlik yapılır. Ücretsiz haftada bir çamaşır yıkanabilir. Öğrenciler odalarında wifi ile internete bağlanabilir. Günde 3 öğün yemekler üniversitenin kafeteryasında öğrencilere sunulur. Öğrencilerin yemekleri gezi günlerinde paket olarak hazırlanır.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları sosyal ve kültürel veya kampüsteki spor alanlarındaki sportif aktivitelere katılır. Bunun yanında öğrencilerin pratik yapmaları ve cesaretlenmeleri için öğretmenler öğrencilerin uyuma saatinden yarım saat önce önceden oluşturdukları öğrenci gruplarıyla konuşma kulüpleri düzenler. Ek olarak öğrenciler için 1 tam gün ve 2 yarım gün geziler düzenlenir.

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıcı ve bitişi Pazar günleridir.

Toronto

Ontario eyaletinin başkenti Toronto, Kanada’nın en büyük şehri ve ticaret merkezidir. Genelde İngilizce konuşan nüfusun %54’ünü göçmenler oluşturur. Kanada dünyanın yaşanabilecek en iyi ülkesi, Toronto’da en iyi şehri seçilmiştir. Gelişmiş bir ulaşım ağına sahip olan Toronto, dünyanın en uzun otobanı olan Trans Canada bu şehirdedir. Yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları bulunan şehir, son derece güvenli bir yerdir ve suç oranı oldukça düşüktür.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin