DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

FLS - Chestnut Hill College

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Philadelphia
Okul Adı : FLS - Chestnut Hill College
Web Site : www.fls.net
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 24 1600 USD 3200 USD 4560 USD 8640 USD 12240 USD
Gündüz Kursu 30 1720 USD 3440 USD 4860 USD 9120 USD 12960 USD
Gündüz Kursu 36 1820 USD 3640 USD 5340 USD 9720 USD 13680 USD
Kayıt Ücreti : 150 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 350 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 150 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 200 USD

Kurs Tanımı

Güneşli Kaliforniya sahillerinden Boston’daki tarihi caddelere kadar FLS’in Amerika’daki en popüler lokasyonlarda şubeleri mevcuttur. Hem yetişkinler hem de gençler için pek çok farklı program sunar.

Philadelphia’nın kuzeybatısındaki Chestnut Hill College kampüsündeki FLS okulu, 1924 yılında kurulmuş olan bu özel Katolik okulu Ulusal Kayıtlı tarihi mekanlardan biridir. Muhteşem kampüs, St.Joseph Hall, tenis kortları, futbol sahası ve yüzme havusundan oluşan çarpıcı Gothic öğelerle bezenmiştir.

Chestnut Hill College hayatın tüm alanlarında başarılı olmaları için öğrencilere yardımcı olma misyonuyla çok titiz bir sosyal bilimler eğitimi sunmaktadır. Kampüs içinde otobüs durakları mevcuttur, ayrıca şehir merkezine de 15 dakika mesafededir. Öğrenciler kitaplık, akademik bilgisayar merkezi, kütüphane, spor aletleri ve Fournier yemekhanesi gibi kampüs olanaklarından da faydalanabilirler.

FLS öğrencilerine okulaile yanı konaklama opsiyonunu sunar.

Philadelphia

Güneyinde Delaware eyaleti bulunan Philadelpia, New Jersey’nin karşı kıyısında yer alır. New Jersey ile Philadelphia`yı Anadolu-Avrupa yakası şeklinde düşünebilirsiniz. Philedelphia komşu şehirlerin aksine New York ve New Jersey`den daha ucuz bir şehirdir. Philadelphia`nın şehir merkezi çok hareketli ve dinamiktir.South Street ve Market Street olarak adlandırılan iki çok büyük caddesi, birçok alışveriş merkezini, barları ve cafeleri üzerinde barındırır. Şehirde çok sayıda resim-heykel akademisi vardır. Bu yüzden şehrin heryerinde göreceğiniz heykeller sizi şaşırtmamalıdır.


Ayrıca;

  • 'Declaration of Independence" olarak adlandırılan, bağımsızlık bildirgesi burada imzalanmıştır.
  • NFL takımlarından Philadelphia Eagles, NBA takımlarından Philadelphia 76ers, MLB takımlarından Phillies ve NHL takımlarından Flyers maçlarını Philadelphia Şehrinde, Sprot Complex olarak adlandırılan, tüm stadların yanyana olduğu, bir bölgede oynar.
  • Amerika'nın en büyük Kablo TV ve internet sağlayıcılarından olan Comcast şirketinin genel merkezi bu şehirdedir. Bu şirkete ait Comcast Building şehirdeki en yüksek binadır.
  • Rocky-1 filminde, Rocky'nin koşarak merdivenlerini tırmandığı Museum of Art buradadır.
  • Amerika'nın en eski sinema salonu bu şehirde bulunmaktadir. "State Theatre of Pennsylvania" ismindeki bu salonda 2006 senesinde 197. sezon film gösterimi yapılmıştır.
    Şehrin ismi İncil'de adı geçen ve tamamı Anadolu'da bulunan yedi kiliseden biri olan Philadelphia'dan gelmektedir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin