DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Kaplan International

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Avustralya
Şehir Adı : Melbourne
Okul Adı : Kaplan International
Web Site : www.kaplaninternational.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 35 1840 AUD 3680 AUD 5520 AUD 10800 AUD 16200 AUD
Kayıt Ücreti : 260 AUD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 325 AU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 300 AUDTek Kişilik Yemeksiz 400 AU
Havaalanı Transfer Ücreti : 170 AUD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 260 AUD

Kurs Tanımı

Okul, Melbourne Docklands’in tam ortasında, bir çok mağaza ve restorana yakın konumdadır. Ücretsiz tramvayların düzenli çalışması ve otobüs duraklarının yakın konumu sayesinde şehrin tüm hareketliliğine kolayce erişilebilir. Aynı zamanda okul resmi Cambridge Language Assessment merkezidir. En büyük spor aktivitilerinden Australian Open ve Formula 1 Grnad Prix’e ev sahipliği yapan bu şehirde öğrenciler için Penguen yürüyüşünü izlemek, Philip Adası’na veya Büyük Okyanus Yolu’na gezi popüler aktivitelerdendir.

Öğrencilerin kullanımı için ücretsiz internet, interaktif yazı tahtaları, kütüphane, engelliler için erişim imkanı, ortak kullanım alanı, multimedya laboratuvarı mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanında konaklama ya da yurt konaklaması sunar. Aile yanı konaklamaları seçtiğiniz zaman sizin için en uygun olan denetlenmiş ailelerin yanına yerleştirilirsiniz. Yurt konaklamaları ise okula daha yakın olmakla beraber öğrenciler uluslararası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirebilirler.

Melbourne

Avustalya’nın Victoria eyaletinin başkenti ve ülkenin en kalabalık ikinci şehridir. 2002-2004 yıllarında The Economist dergisi tarafından düzenlenen dünyanın en yasanabilir şehirleri anketinde, kültürel nitelik, iklim, yaşam maliyeti, sağlık ve suç oranı gibi sosyal koşullar bakımından birincilik derecesi Melbourne’e verilmiştir. Avustralya’nın spor kenti olarak adlandırılan Melbourne, Melbourne Bahar At Yarışları Festivali, Avustralya Formula 1 Grand Prix, Avustralya Açık Tenis Turnuvası ve AFL Büyük Finali gibi ülkenin büyük spor müsabakalarına ev sahipliği yapmaktadır.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin