DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

LAL - IELS Language Centres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Malta
Şehir Adı : Sliema
Okul Adı : LAL - IELS Language Centres
Web Site : www.lalschools.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 15 800 EUR 1520 EUR 2280 EUR 4200 EUR 6300 EUR
Gündüz Kursu 22 1160 EUR 2000 EUR 3000 EUR 5280 EUR 7920 EUR
Kayıt Ücreti : 45 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 259 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 287 EURTek Kişilik Yemeksiz 266 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : 25 EUR
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Malta’da 30 yılı aşkındır eğitim faaliyetini gösteren LAL (Language and Leisure) – IELS okulunun ayrıca İngiltere, Amerika, Güney Afrika ve İrlanda’da toplamda 6 şubesi mevcuttur. İngiltere ve İrlanda’da British Council, EnglishUK ve Cambridge English akreditasyonları, Malta’da FELTOM, ELT Council, ALTO ve Cambridge English, Güney Afrika’da Education South Africa ve SAYTC, Amerika’da ise CEA, EnglishUS ve Cambridge English akreditasyonlarına sahiptir.

Malta’daki popüler sahil kentlerinden Sliema’da bulunan okul sahile yürüme mesafesindedir. Yakınında bulunan pek çok restoran ve mağazalarıyla öğrencilerin okul dışındaki vakitlerini değerlendirebilecekleri imkanlar sunar. Sene boyunca devam eden ve açık olan kısa dönemli ve uzun dönemli İngilizce kurslarda öğrenciler, her yaştan öğrenciye hitap edebilen deneyimli öğretmenler eşliğinde en iyi şekilde ders alırlar.

Öğrenciler ayrıca LAL’in sunduğu pek çok konaklama opsiyonundan birini seçebilirler. Okul çeşitli yurt konaklamasının yanısıra aile yanı ve otel seçeneklerini de sunar.

Sliema

Sliema'dan adanın gezilip görülecek yerlerine, tatil bölgelerine ve kumsallarına gitmek gayet kolaydır, ayrıca gece kulübü bölgesi olan St Julian's yalnızca 10 dakikalık otobüs yolculuğu mesafesindedir. Okullara yürüyüş mesafesinde birçok mağaza, kafe ve restoranın bulunduğu Sliema, hem öğrenciler hem de orada yaşayanlar için pek çok imkân sunar. Eğlence caddesine ideal mesafede bulunan bu yerde, körfezden başlayarak hareketli St Julian's'a ve oranın çeşitli restoranlarına, barlarına, kafelerine ve diskolarına doğru akşam yürüyüşü yapan şehir sakinlerine katılabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin