DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Chamber College

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Malta
Şehir Adı : Gzira
Okul Adı : Chamber College
Web Site : www.chambercollege.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 640 EUR 1120 EUR 1680 EUR 2880 EUR 4320 EUR
Gündüz Kursu 30 840 EUR 1520 EUR 2280 EUR 4080 EUR 6120 EUR
Kayıt Ücreti : 45 EUR
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 245 EU
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 255 EURTek Kişilik Yemeksiz 250 EU
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 15 EUR

Kurs Tanımı

The Chamber College genç ve dinamik yapısıyla Malta’daki İngilizce dil eğitiminde yeni bir seçenek oluşturmuştur. Akademik mükemmeliyetçiliği ve kalitesi ile yüksek kalitedeki İngilizce eğitimi size en ekonomik fiyatlarla sunuyor. 2005 yılında kurulmuş olan okul pek çok ülkeden öğrencilere hizmet vermektedir. Genel İngilizce’nin dışında, Yoğun İngilizce, uluslararası geçerliliği olan TOEFL IBT Kursu, IELTS Kursu, Cambridge Sınavlarına Hazırlık kursları, İş İngilizcesi Kursu ve Executive English kursları (bire bir İngilizce kursları) için uzman kadroya sahiptir. Ayrıca ALTOM, FELTOM, ELT Council gibi pek çok akreditasyonları bulunur.

Malta'nın sakin ve güvenli bir bölgesi olan Gzira şehrinde, Malta Üniversitesi’nin yanıbaşında konumlanmış olan okul, sunmuş olduğu kaliteli eğitim programları ve renkli aktiviteleri ile Malta'nın en popüler okulları arasında yer almaktadır. 340 öğrenci kapasiteli okulda, öğrencilerin dil eğitimini geliştirmeleri için işitsel olanakların yanısıra (TV, VCR, DVD ve CD) tam donanımlı bri dil labaratuvarı bulunmaktadır. Ders haricinde öğrencileirn rahat edebileceği bir dinlenme salonu, cafe, tüm okulda ücretsiz ve kablosuz internet bağlantısı ve uluslarası ucuz telefon görüşmesine imkan sağlayan VoIP sistemi mevcuttur.

Gzira

Malta’nın başkenti Valletta şehrine 5 km uzaklıkta olan Gzira, liman kentidir. Kelime anlamı Maltaca dilinde “Ada” anlamına gelir. Farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir şehir olarak bilinir. Akdeniz’de bulunması sebebiyle ılıman bir iklime sahiptir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin