DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

LİSANS

Bangor University


Bangor University

1884 yılında Bangor şehrinde Kuzey Wales’te kurulan üniversite, çok eskiden beri devam ettirdiği kaliteyi tecrübesiyle birleştirerek bölgede en öne çıkmıştır. Bangor Üniversitesi 2012 yılında dünyanın en iyi üniversiteleri arasında 251. sırada yer alarak ve İngiltere’de en verimli eğitim veren üniversiteler sıralamasında ilk 15 listesinde seçilerek yüzyıllık deneyimini gözler önüne sermiştir.

Bangor Üniversitesi’nde lisans, yüksek lisans programlarından istediğiniz bir bölümde akademik kariyerinize yön verebilir ayrıca İngilizce kurs programlarından birini seçip İngilizcenizi de geliştirebilirsiniz.

İngiltere’de Bangor Üniversitesi’nde alacağınız uluslararası standartlardaki eğitim ile kariyerinize sağlam adımlarla başlayabilirsiniz.


Kampüsler

Bangor Üniversitesi bir kampüs içinde beş fakülteden oluşmaktadır. Tarihi ana sanat kampüsünde bulunan beş fakültede öğrenciler modern kürsülerde nezih ortamda eğitimlerini alabileceklerdir. Ana kampüs dışında okulun konaklaması, iki ayrı yerde olmak üzere sanat ve bilim kütüphanesi ve son derece modern bir spor salonu mevcuttur. Ana kampüse oldukça yakın olan bu mekanlar öğrencilerin kolayca organizasyonlarda bulunmalarına, ders çalışmalarına ve spor yapmalarına olanak sağlamaktadır.




Kurslar ve Programlar

Bangor Üniversitesi beş fakülteden oluşmaktadır;
• Sanat ve İnsan Bilimleri Fakültesi
• Hukuk,İşletme,Eğitimim ve Sosyal Bilimler Fakültesi
• Doğa Bilimleri Fakültesi
• Sağlık ve Davranış Bilimleri Fakültesi
• Fizik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi

İngilizce Kursları;
• Genel İngilizce
• Yaz Okulları


Konaklama

Ana kampüse oldukça yakın olan tek kişilik odalarda konaklama seçeneği sunan üniversitenin yurtları ile öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.


Ücretler ve Ödemeler

Lisans öğrencileri için okul ücretleri tercih ettikleri programa göre £11,750 ve £11,750 arası değişmektedir,

Yüksek Lisans öğrencileri için okul ücretileri tercih ettikleri programa göre £12,250 ve £12,250 arası değişmektedir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin