DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Anglolang Academy

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : York
Okul Adı : Anglolang Academy
Web Site : www.anglolang.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1180 GBP 2260 GBP 2320 GBP 4540 GBP 6760 GBP
Gündüz Kursu 35 1780 GBP 3460 GBP 2860 GBP 5620 GBP 8380 GBP
Kayıt Ücreti : --
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 165 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 130 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 130 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1985 yılında kurulmuş olan Anglolang Academy o günden bu yana yüksek kaliteli eğitimiyle şirketlere, eğitim kurumlarına, gruplara ve bireylere dil eğitimi vermektedir. British Council tarafından akredite olan okul aynı zamanda English UK üyesidir, en önemli bir diğer akreditasyonu ise toplamda yaklaşık 20 okulun sahip olduğu Quality English’tir.

Anglolang, Edinburgh ve Londra arasında ve kuzey Yorkshire kıyısında Scarborough’da yer almaktadır. Mükemmel konumuyla hem İngiltere’ye hem de İskoçya’ya ulaşımı çok kolaydır. 19. Yüzyıldan kalma tarihi bir binada konumlandırılan okul, modern ve son teknoloji ile dizayn edilmiştir. Sahile ve şehir merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Anglolang’da konaklama seçenekleri ise aile yanı, misafirhaneler ve otellerdir. Öğrenciler bu konaklamalar sayesinde hem İskoç kültürünü hem de İngiliz kültürünü aynı anda deneyimleyebilirler.

York

Kuzey İngiltere'de Londra ile Edinburgh arasında olan güzel bir şehirdir. Kalesi, katedrali, müzesi, büyük şirket binaları ile demiryolu kavşaklarında yer alan York Kenti, tarihi yapıları nedeniyle turizm kenti olarak da tanınmıştır. Ülkenin en büyük Gotik kilisesi St. Peter Katedrali (13.-15. yy.) bu kenttedir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin