DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Stafford House International

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Boston
Okul Adı : Stafford House International
Web Site : www.staffordhouse.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 25 1640 USD 3280 USD 4560 USD 8160 USD 11880 USD
Gündüz Kursu 30 1760 USD 3520 USD 4920 USD 8880 USD 12960 USD
Kayıt Ücreti : 150 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 320 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 225 USDTek Kişilik Yemeksiz 250 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 135 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 100 USD

Kurs Tanımı

Stafford House ABD ve Kanada’da İngilizce eğitim veren özel bir dil okuludur. Boston, Chicago, San Francisco, San Diego ve Vancouver’de bulunan okul merkezlerinde yılda 8000’den fazla öğrenciye İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Intrax, temelde İngilizce dil eğitimi kursları olmak üzere uluslararası öğrencilerin akademik ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Öğrenim programları, servisleri ve özellikle eğitim kadrosu ile öğrencilere başarı odaklı eğitim sunmaktadır.

Aile yanında konaklama Amerikan kültür ve hayatını yaşamak için eşiz bir fırsattır. Aile yanı konaklamayı seçtiğiniz zaman Chicago bölgesinde yaşayan güvenilir ailelerden, sizin için en uygun olanının yanına yerleştirilirsiniz. Genellikle her aile haftada 14 öğün yemek vermektedir. Yurtta konaklamayı seçen öğrenciler de uluslar arası bir atmosferde eğlenceli vakit geçirmektedirler.


Boston

Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir. Ayrıca New England olarak bilinen ABD'nin kuzeydoğu bölgesinin de resmi olmayan merkezidir.

Boston tam anlamıyla bir öğrenci şehridir. Boston dil okullarında dünyanın birçok ülkesinden gelen öğrenciler vardır ve Boston’daki Amerikalılar yabancı öğrencilere çok alışık olduklarından öğrenciler, ev kiralama dâhil birçok konuda zorluk çekmezler.

Boston günümüzde bir eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezidir. M.I.T., Harvard Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi, Wellesley Koleji ve Boston Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumları Boston ve civarında yer alırlar.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin