DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Giles – California State University, East Bay

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : San Francisco
Okul Adı : St Giles – California State University, East Bay
Web Site : goo.gl/2IQMwK
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 3840 USD --
3 Hafta 5660 USD --
4 Hafta 7480 USD --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgi

St. Giles, 1955’ten bu yana dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerine deneyimli kadrosuyla kaliteli bir İngilizce eğitimi vermektedir. Londra’nın merkezinde kurulan ilk okulunun ardından dünyaya açılan St. Giles günümüzde İngiltere, Amerika, Kanada ‘da dil eğitimi vermeye devam etmektedir.

California State University, East Bay

Okul Hayward Hills’in muhteşem tepelerine konumlandırılmıştırve San Francisco şehir merkezine 40 dakika mesafededir. Kampüs, modern sınıfları, eğlendiren ve dinlendiren sosyal programları ile yüksek kalitedeki eğitim ve sosyal hizmetlerini öğrencileriyle buluşturur.

Program Merkezi: California State University, East Bay
Program Tarihi: 30 Haziran – 28 Temmuz 2019
Yaş Aralığı: 10 - 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Çift / Üç Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: San Francisco Havaalanı

Program Ücreti: 3840 $ (2 Hafta)  |  5660 $ (3 Hafta)  |  7480 $ (4 Hafta)


Eğitim

Sınıflar kampüs içerisinde yer alır ve konaklama binalarına yürüme mesafesindedir. Öğrenciler haftada 20 ders Genel İngilizce alır.

Konaklama ve Yemekler


Öğrenciler okul kampüsündeki yurtlarda çift veya üç kişilik odalarda kalır. Duş ve tuvaletler paylaşımlıdır, 5 kişi paylaşır. Yemekler ise tam pansiyon usulü olarak okul yemekhanesinde verilir. Günde 3 öğün yemek program dahilindedir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları okulun düzenlediği sosyal ve kültürel aktiviteler katılır. Aktiviteler; disko gecesi, film gecesi, karaoke, futbol, konulu öğrenci geceleri, alışveriş, sahil turları. Bunun yanında öğrenciler haftada 2 tam gün ve 3 yarım gün olmak üzere gezi programlarına katılır. Örneğin; The Golden Gate Bridge and Pier 39, Exploring Chinatown, Alcatraz gezi programına dahil olan yerlerdir.

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıcı ve bitişi Pazar günleridir.

San Francisco

ABD’nin batı sahilinde, San Francisco  Yarımadası’nın uç kısmında bulunan San Francisco, yazları ortaya çıkan sisli görüntüsü, dik ve yuvarlak görünümlü tepeleri, Victorian ve modern tarzda mimarisi ve coğrafik konumu ile öne çıkan, dünyaca ünlü bir kenttir. Kent, Pasifik Okyanusu ve San Francisco Körfezi ile çevrili bir yarımadadır.

Sarp kent coğrafyası ve muhteşem parkları, kente özgü çok sayıda panoramik manzaraya imzasını atar. Yaratıcı mimari eserler, çok sayıda sanat müzesi, rengarenk sosyal yaşam ve Golden Gate’i sarıp sarmalayan sis, kentteki dinamik ambiyansın temel bileşenleridir. San Francisco, çok çeşitli spor aktiviteleri ve eğlence seçenekleriyle ön plana çıkan bir kenttir. Sandal keyfi, rüzgar sörfü, paten, koşu, yürüyüş ve yüzme popüler sportif aktiviteleridir. Yelkencilik kentteki en önemli aktivitelerin başında gelir.

San Francisco aynı zamanda bir şarap kentidir. Çok sayıda şarap evleri kentin her tarafına dağılmıştır, bunun yanı sıra kentte kahve dükkanları, çay evleri, publar da oldukça fazladır. San Francisco’da  her türlü uluslar arası mutfak yer almakla birlikte kendine özgü yemek kültürü de oldukça zengindir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin