DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Giles – California State University, Northridge

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Los Angeles
Okul Adı : St Giles – California State University, Northridge
Web Site : goo.gl/hx4Wwl
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 3390 USD --
3 Hafta 4985 USD --
4 Hafta 6580 USD --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgi

St. Giles, 1955’ten bu yana dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerine deneyimli kadrosuyla kaliteli bir İngilizce eğitimi vermektedir. Londra’nın merkezinde kurulan ilk okulunun ardından dünyaya açılan St. Giles günümüzde İngiltere, Amerika, Kanada ‘da dil eğitimi vermeye devam etmektedir.

California State Northridge

St. Giles Los Angeles, Hollwood’a 20 dakika mesafedeki California State Üniversitesi’nin Northbridge kampüsünde yer alır. Kampüs, modern sınıfları, eğlendiren ve dinlendiren sosyal programları ile yüksek kalitedeki eğitim ve sosyal hizmetlerini öğrencileriyle buluşturur. Kaliforniya’nın en iyi sahillerine yakınlığı ve Los Angeles şehrinin tüm albenisi ile bu program mükemmel bir lokasyona sahiptir.

Program Merkezi: California State Northridge
Program Tarihi: 23 Haziran – 04 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 12 - 17
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Los Angeles Havaalanı

Program Ücreti: 3390 $ (2 Hafta)  |  4985 $ (3 Hafta)  |  6580 $ (4 Hafta)

Eğitim

Sınıflar kampüs içerisinde yer alır ve konaklama binalarına yürüme mesafesindedir. Öğrenciler haftada 20 saat Genel İngilizce dersi alır. Öğrenciler seçmeli olarak okulun sunduğu konuşma ve yazma, üniversite derslerine giriş ve performans sanatları derslerine de katılım sağlayabilir.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okul kampüsündeli yurtlarda çift kişilik odalarda kalır. Duş ve tuvaletler paylaşımlıdır. Yemekler ise tam pansiyon usulü olarak okul yemekhanesinde verilir. Günde 3 öğün yemek program dahilindedir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları okulun düzenlediği sosyal ve kültürel aktiviteler katılır. Aktiviteler; disko gecesi, film gecesi, karaoke, futbol, konulu öğrenci geceleri, alışveriş, sahil turları. Bunun yanında öğrenciler haftada 2 tam gün ve 3 yarım gün olmak üzere gezi programlarına katılır. Disneyland, Hollywood, Santa Monica Beach, Six Flags Magic Mountain, Universal Studios.

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıcı ve bitişi Pazar günleridir.

Los Angeles

Büyük Okyanus'un doğu kıyısında bulunan şehir genellikle LA olarak bilinir. Amerika'nın ikinci büyük kenti olan Los Angeles, ekonomik, bilimsel ve kültürel bakımdan ülkenin en önemli kentidir. Bu kentin bu kadar popüler olmasının sebepleri harika iklimi, hareketli yaşamı ve "Amerika rüyasını" fark edebileceğiniz en iyi kent olmasıdır.

Beverly Hills'teki  Rodeo Drive gibi birçok ünlü mağaza ve tasarımcıların  ürünlerinin yanı sıra Los Angeles Downtown'da birçok farklı mağaza ve alışveriş merkezi bulabilirsiniz. Venice Beach, Marina del Rey, Beverly Hills, Santa Monica ve Hollywoodgibi dünyaca meşhur ilçeleri içinde barındıran Los Angeles'ın içinde bulunduğu Kaliforniya eyaletinin valisi de ünlü film yıldızı Arnold Schwarzenegger'dir.


akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin