DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

St Giles – City College of New York

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : New York
Okul Adı : St Giles – City College of New York
Web Site : goo.gl/ALHqlU
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 4270 USD --
3 Hafta 6325 USD --
4 Hafta 8380 USD --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgi

St. Giles, 1955’ten bu yana dünyanın dört bir tarafından gelen öğrencilerine deneyimli kadrosuyla kaliteli bir İngilizce eğitimi vermektedir. Londra’nın merkezinde kurulan ilk okulunun ardından dünyaya açılan St. Giles günümüzde İngiltere, Amerika, Kanada ‘da dil eğitimi vermeye devam etmektedir.

City College and Bernard College

St. Giles New York kampüsü kuzey Manhattan’ın tarihi ve canlı bölgesi Hamilton Heights yakınlarındaki City College of New York’un (CCNY) 35 hektarlık arazinde yer alır ve New York’un en eski kolejidir. Bernard College ise Columbia Ünversitesi’ne bağlıdır ve Manhattan’ın yukarı Batı yakasında yer alır.

Program Merkezi: City College and Bernard College
Program Tarihi: 23 Haziran – 11 Ağustos 2019
Yaş Aralığı: 12 – 19
Eğitim: Genel İngilizce veya Akademik Ders
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Tek Kişilik veya Paylaşımlı Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: JFK, Newark ve La Guardia Havaalanı

Program Ücreti: 4270 $ (2 Hafta)  |  6325 $ (3 Hafta)  |  8380 $ (4 Hafta)


Eğitim

Kampüste iki farklı program öğrencilere sunulur.

  • General English: İngilizce becerilerini geliştimeyi hedefleyen bu programda öğrenciler haftada 5 gün 20 saat ders Genel İngilizce dersleri alır.
  • Future Leaders: Öğrenciler bu programda alanında uzman öğretmenlerden aldıkları derslerle liderlik ve iletisim becerilerini geliştirir. Haftada 20 ders liderlik dersleri alırken, ek olarak 6 ders Genel İngilizce dersleri alır. 

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler sınıflara yürüme mesafesndeki konforlu rezidanslarda apartman tarzı odalarda kalır. Odalar tek veya çift kişiliktir ve odalarda wifi ile internete bağlanılabilir. Banyo ve tuvaletler paylaşımlıdır. Rezidanslarda çalışma ve TV odaları mevcuttur. Öğrenciler üücretsiz olarak çamaşır yıkayabilir. Günde 3 öğün yemek program dahilindedir.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları okulun düzenlediği sosyal, kültürel aktivitelere katılım sağlar. Aktiviteler; disko gecesi, yetenek yarışması, film gecesi, karaoke, alışveriş. Bunun yanında haftada 2 tam gün ve 3 yarım gün olacak şekilde geziler düzenlenir. Six Flags Amusement Park, 5th Avenue Shopping, Times Square, Museum of Natural History, the Empire State Building, Statue of Liberty, Philadelphia ve Ellis Island.

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıç ve bitişi Pazar günleridir.

New York

Hiç uyumayan şehir, Amerikanın Büyük Elması New York, Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Adası olmak üzere beş bölgeden oluşur. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünya finansal piyasalarının merkezi olan New York, ünlü ve etkili borsası ile finans kurumlarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Amerikanın en belirgin özelliklerinden olan ve insanlarda büyük merak uyandıran çok yönlülük, çok kültürlülük, moda gibi niteliklerin tamamını sadece New York’ta bir arada bulabilirsiniz. Dil eğitimi için New York’u tercih ederseniz ayı zamanda özgürlük anıtını, Times Meydanını, Empire State ve Chrysler binalarını, Rockefeller Merkezini, Bronx Hayvanat Bahçesini, Staten Island Feribotunu, Brooklyn Köprüsünü ve diğer yerleri ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin