DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

British Study Centres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Brighton
Okul Adı : British Study Centres
Web Site : goo.gl/Jo4fkD
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1080 GBP 2160 GBP 3000 GBP 5280 GBP 7560 GBP
Gündüz Kursu 25 1240 GBP 2480 GBP 3480 GBP 6120 GBP 8820 GBP
Gündüz Kursu 30 1400 GBP 2800 GBP 3960 GBP 6960 GBP 10080 GBP
Kayıt Ücreti : 50 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 168 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 195 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 105 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 45 GBP

Kurs Tanımı

Önceden Experience English adıyla devam eden okul British Study Centres ile birleşerek İngiltere’nin dil okullarından biri haline gelmiştir. İngiltere’nin genelinde toplam 6 şubesi bulunan okul, dünyanın her yerinden öğrenci ağırlamaktadır. British Council tarafından onaylıdır ve English UK üyeliği bulunur. Genel İngilizce dışında, İş İngilizcesi, Cambridge FCE, CAE, IELTS, TOEFL, TOEIC hazırlık kurslarında da hizmet vermektedir.

Genel İngilizce ile birlikte alınabilen Web ve Grafik tasarımı diploma programlarının sunulduğu kardeş okul Hove College’ın hemen yanında yer alır. Hove tren istasyonuna kolay ulaşım imkanı sunar ve pek çok görülmeye değer yerlere yakındır. Sahile 15 dakika, şehir merkezine ise 20 dakika yürüme mesafesindedir. Öğrencilerin kullanımı için ücretsiz internet, barbekü partilerinin düzenlendiği bahçesi, okul içinde kendi kafesi, çalışma odası ve ortak kullanım alanı mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve öğrenci evi konaklaması imkanı sunar. Konaklamalarda öğrenciler hem pratiklerini geliştirebilir hem de farklı kültürler tanıyabilirler. Ayrıca hepsi yürüme mesafesindedir.

Brighton

Eğlenceli ve rahat ortamda deniz ve güneşin tadını çıkararak ingilizce öğrenmenize imkan sunacaktır. Royal Pavillon'u ziyaret edebilir, Beachy Head'e çıkıp harika deniz manzarasını izleyebilir,ünlü Brighton Limanı ve Marinası'nı görebilir, üstü açık iki katlı otobüslerle şehir turuna katılabilir, North Laine'de alışveriş yapıp başka hiçbir yerde bulamayacağınız şeyler alabilir, dünyanın en eski su altı müzelerinden olan Brighton SalineCenter'ı gezebilir, Brighton Pier'de geleneksel "fish & chips" ‘in tadına bakabilir ve Corn Exchange'de birçok gösteri ve spor karşılaşmasını izleyebilirsiniz. Rahat ve sıcak arkadaş ortamı içinde aktivite programları ve pratik kazanma olanağı sayesinde hem dilinizi geliştirecek hem de kaliteli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin