DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Sprott Shaw Language College

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Vancouver
Okul Adı : Sprott Shaw Language College
Web Site : www.studysslc.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 25 1080 CAD 2160 CAD 3120 CAD 5640 CAD 8460 CAD
Gündüz Kursu 20 960 CAD 1920 CAD 2760 CAD 4800 CAD 7200 CAD
Kayıt Ücreti : 150 CAD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 235 CA
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 273 CA
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 220 CAD

Kurs Tanımı

SSCL, oğrenciler için en iyisi olması noktasında çabalayan, değişikliklere açık, diğer kültürlere karşı saygılı, personeline bağlı bir politika gütmektedir. Dünyanın en yaşanılır şehirlerinden biri olan Vancouver’un kalbinde bulunan okulun iki farklı kampüste eğitimleri sürdürülmektedir.

Birincisi Melville Street’deki Melville Campus, diğeri ise Howe Street’deki Howe Campus’tür.
Melville Campus, 8 sınıflı eğitim binasında öğrencilere hizmet vermektedir. Çevresinde pek çok restoran ve kafe bulunur, ayrıca yerel ulaşım noktalarına bir kaç adım yürüe mesafesindedir. Kampüs içinde öğrencilerin kullanımı için mikrodalga, bilgisayar, ücretsiz Wi-Fi ve buzdolabı bulunmaktadır.

Howe Campus ise, 22 sınıflı bir eğitim binasıdır, öğrenciler otobüs ve skytrain noktalarına kolaylıkla ulaşabilir. Aynı şekilde öğrencilerin kullanımı için bilgisayarlar, mikrodalga, öğrenci ortak alanları, ücretsiz Wi-Fi ve buzdolabı bulunur.

Okul, öğrencilere aile yanı konaklama seçeneği sunmaktadır. Ayrıca isteğe ve müsaitlik durumuna bağlı olarak 19 yaş ve üzeri öğrencilere otel de ayarlanabilir.

Vancouver

Kanada'nın 3. Büyük şehirdir. Batı Kanada'nın en büyük, ülkenin de üçüncü büyük metropolüdür. Dünyanın her köşesinden gelen insanlarıyla çok kültürlü bir nüfus yapısına sahip olan kent, Kanadanın en ılıman iklimine sahiptir. Okyanus kıyısında olması ve ormanlarla çevrili olması dolayısıyla hafta sonları aktiviteleri için ideal bir şehirdir. Vancouver, Hollywood ve New York'tan sonra Kuzey Amerika'daki üçüncü film üretim merkezidir. Ayrıca bu şehir ılıman iklimi, dinamik ve kozmopolit yapısıyla eğitim için de ideal bir kenttir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin