DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

British Study Centres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Oxford
Okul Adı : British Study Centres
Web Site : http://www.british-study.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1120 GBP 2240 GBP 3120 GBP 5520 GBP 7920 GBP
Gündüz Kursu 25 1280 GBP 2560 GBP 3600 GBP 6360 GBP 9180 GBP
Gündüz Kursu 30 1440 GBP 2880 GBP 4080 GBP 7200 GBP 10440 GBP
Kayıt Ücreti : 50 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 195 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 215 GBPTek Kişilik Yemeksiz 200 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 140 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 45 GBP

Kurs Tanımı

Önceden Experience English adıyla devam eden okul British Study Centres ile birleşerek İngiltere’nin dil okullarından biri haline gelmiştir. İngiltere’nin genelinde toplam 6 şubesi bulunan okul, dünyanın her yerinden öğrenci ağırlamaktadır. British Council tarafından onaylıdır ve English UK üyeliği bulunur. Genel İngilizce dışında, İş İngilizcesi, Cambridge FCE, CAE, IELTS, TOEFL, TOEIC hazırlık kurslarında da hizmet vermektedir.

Oxford şubesi şehrin kalbinde, tarihi St. Giles bölgesinde yer alır. Harry Potter filminin çekildiği ünlü Chris Church College’a bir kaç dakika mesafededir. Kafeler ve mağazalar ise okula 50 metre uzaklıktadır. Modern dizayn edilmiş binada tüm teknolojik kaynaklar kullanılmaktadır. Öğrencilerin kullanımı için iPad, TV, çalışma odası, ortak kullanım alanı mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt veya öğrenci evi konaklaması imkanı sunar. Konaklamalarda öğrenciler hem pratiklerini geliştirebilir hem de farklı kültürler tanıyabilirler.

Oxford

Şehrin içindeki bir çok park, yeşilin tarihi bir dokuyla birleşmesi ile büyüleyici, huzur dolu bir atmosferin yanında, yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle   geceleri öğrencilerinde katılımıyla şehirde renkli görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ashmolean Müzesi ve Modern Sanat Müzesi sanat ve tarih meraklıları için tavsiye edilebilecek mekanlardır. 

Cherwell Nehri'nde kano veya gondolla gezinti yapabilir, Oxford Müzesi'nde şehrin tarihi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, Oxford Üniversitesi'nin çoğu ziyarete açık kolejlerini gezebilir, Shakspeare'in doğum yeri olan Stratford'u gezebilir, üstü açık otobüslerle ya da bisikletlerle şehri gezebilir, Sheldonian Anfitiyatrosu'nda bir etkinlik izleyebilirsiniz. Kısacası Oxford, kaliteli eğitimi güvenli ve hareketli bir öğrenci şehrinde almak isteyenler için iyi bir tercihtir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin