DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

The Language Gallery

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Birmingham
Okul Adı : The Language Gallery
Web Site : www.thelanguagegallery.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 764 GBP 1440 GBP 2160 GBP 4128 GBP 5940 GBP
Gündüz Kursu 25 916 GBP 1736 GBP 2604 GBP 5040 GBP 7272 GBP
Gündüz Kursu 30 1064 GBP 2040 GBP 3060 GBP 5928 GBP 8640 GBP
Kayıt Ücreti : 70 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 190 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 210 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 95 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : 70 GBP

Kurs Tanımı

The Language Gallery okulu 3 farklı ülkede ve 7 farklı şubede hizmet veren bir okuldur. İngilizce dil eğitiminin yanısıra Almanya’da Almanca dili üzerinde de programlar sunar. British Council, Languages in Canada ve EnglishUK tarafından akreditasyonları vardır. Okul SMART Learning adını verdiği kendi tekniği ile öğrencilere en iyi hizmeti vermeyi amaçlar. Bu teknikle öğrenciler her seviyeden öğrencilerle tanışabilir, boş zamanlarında aktivitelere katılabilir ve kendilerini daha hızlı geliştirebilirler.

Okul, İngiltere’nin 2. büyük kenti olan Birmingham’ın en canlı bölgesinde yer alır ve tüm ulaşım imkanlarına yakın konumdadır. The Bullring and Pavilion alışveriş merkezleri, Birmingham New Street istasyonu ve The Birmingham Royal Ballet okula yürüme mesafesindedir. Binada öğrencilerin kullanımı için ücretsiz internet, ortak kullanım alanı, abur cubur otomatları ve bilgisayar odası mevcuttur.

Öğrencilere okul tarafından aile yanı konaklamaları sunulmaktadır. Tüm aileler Birmingham yaşam tarzını yansıttığından yeni kültür öğrenmek ve pratik yapmak için idealdir.

Birmingham

Sanayi Devrimi'nin başlangıç yerleri arasında gösterilen Birmingham'da otomobilden çikolataya kadar çok geniş bir üretim yelpazesini bulmak mümkün. Birmingamda, Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden olan Bullring Alışveriş Merkezi'ni, özellikle haftasonu, gezebilir, Centenary Meydanı'nda saatlerce sıkılmadan dolaşabilir, Cadbury'i gezip enfes çikolatalarını tadabilirsiniz.

Onlarca hayvan türüne ev sahipliği yapan Birmingham Milli Parkı'nı gezebilirsiniz. Avrupa'nın en büyük camilerinden olan 4000 kişilik Birmingham Merkez Camii'ni görebilirsiniz. Dünyaca ünlü Birmingam Flarmoni Orkestrası'nı yerinde dinleyebilirsiniz ve bu sayede ingilizce eğitiminin yanı sıra kültürel deneyimlerde yaşayabilirsiniz. Başkent Londra'ya trenle 1,5 saatte ulaşılan Birmingham büyük şehir yaşantısından kopamayan ancak Londra'dan daha ekonomik bir şehir arayanlar için idealdir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin