DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Bournemouth
Okul Adı : Eurocentres
Web Site : www.eurocentres.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1120 GBP 2080 GBP 3000 GBP 5280 GBP 7920 GBP
Gündüz Kursu 25 1300 GBP 2480 GBP 3600 GBP 6480 GBP 9720 GBP
Gündüz Kursu 30 1460 GBP 2800 GBP 4020 GBP 7200 GBP 10800 GBP
Kayıt Ücreti : 90 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 155 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 210 GBPTek Kişilik Yemeksiz 190 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 215 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1948 yılında kurulmuş olan Eurocentres Vakfı, en yüksek kalitede öğrencilere dil eğitimi sağlamaktadır. Migros’un ana sözleşmesine dahil edilen ve kültür, toplum, eğitim ve dinlence alanındaki gönüllü taahhüdü olan Migros Kültür Yüzdesi tarafından desteklenmektedir. Günümüzde İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Fransa, Almanya, İspanya ve Japonya’da okulları bulunur, dolayısıyla da İngilizce dışında Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olarak de eğitimleri mevcuttur. Okulun başarı sistemi Akademik Üstünlük, Rehberlik ve Topluluk & Hizmetler üzerine kuruludur. Çevrimiçi yerleşkesi olan my.Eurocentres ile öğrenciler kayıt aşamasından sonra kişisel hesabına erişim sağlayabilirler. Okulun, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olan CEFR’a sunduğu katkılarının yanı sıra Eauquals, British Council, EnglishUK, Best UK School Group gibi pek çok önemli akreditasyonları bulunur.

Hoş bahçelerle çevrelenmiş klasik Viktorya dönemi binaları denizden ve şehir merkezinden yalnızca 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Şehir aynı zamanda spor olanaklarına sahip yaşam dolu ve hareketlidir.

Öğrencilerin kullanımı için ortak alanların yanı sıra bahçe, bilgisayar odası, kafetarya, piyano ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı, öğrenci evleri ve yurt konaklaması imkanı sunar. Aile yanı konaklamalar bisikletle 10 ile 30 dakika arasında değişen mesafelerdedir, yurt ise 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alır.

Bournemouth

Canlı bir sahile sahip ve yoğun üniversite bölgesi olan Bournemouth yılın hangi zamanı olursa olsun İngilizce öğrenmek için ideal bir yerdir. Hem eğlenceli bir eğitim süreci geçirmek hem de tatil yapmak isteyen öğrenciler için Bornemouth’u tavsiye ediyoruz. Burada Bournemouth Eye balonu ile kenti kuşbakışı gezebilir, Oceanarium'da su altı dünyasının zenginlik ve güzelliklerine tanık olabilir, alışveriş yapabilir, uzun sahiller boyunca gezinti yapabilir, dalgalı Bournemouth denizinde sörfle tanışabilir ve beldedeki bir çok milli parkta yeşilin huzuruna kendinizi kaptırabilirsiniz.

Sabahları derse girip öğleden sonralarını da deniz ile değerlendirebilir, ingilizce eğitiminizi alırken aynı zamanda yaz tatilinizi yapabilirsiniz. İngiltere'deki bir çok merkeze oranla daha küçük ve sakin olan Bournemouth, tatilcilerin de tercihi olması nedeniyle renkli bir eğlence hayatının içinde İngilizce eğitimi almak isteyenler için idealdir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin