DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Brighton
Okul Adı : Eurocentres
Web Site : www.eurocentres.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1160 GBP 2200 GBP 3240 GBP 5400 GBP 8100 GBP
Gündüz Kursu 25 1340 GBP 2560 GBP 3780 GBP 6600 GBP 9900 GBP
Gündüz Kursu 30 1500 GBP 2880 GBP 4260 GBP 7320 GBP 10980 GBP
Kayıt Ücreti : 90 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 175 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 310 GBPTek Kişilik Yemeksiz 250 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 95 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1948 yılında kurulmuş olan Eurocentres Vakfı, en yüksek kalitede öğrencilere dil eğitimi sağlamaktadır. Migros’un ana sözleşmesine dahil edilen ve kültür, toplum, eğitim ve dinlence alanındaki gönüllü taahhüdü olan Migros Kültür Yüzdesi tarafından desteklenmektedir. Günümüzde İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Fransa, Almanya, İspanya ve Japonya’da okulları bulunur, dolayısıyla da İngilizce dışında Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olarak de eğitimleri mevcuttur. Okulun başarı sistemi Akademik Üstünlük, Rehberlik ve Topluluk & Hizmetler üzerine kuruludur. Çevrimiçi yerleşkesi olan my.Eurocentres ile öğrenciler kayıt aşamasından sonra kişisel hesabına erişim sağlayabilirler. Okulun, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olan CEFR’a sunduğu katkılarının yanı sıra Eauquals, British Council, EnglishUK, Best UK School Group gibi pek çok önemli akreditasyonları bulunur.

Brighton’daki şık okul binası 19. Yüzyıldan kalmadır ve Victoria Station’a yakın güzel bir bahçe içinde yer almaktadır. Öğrenciler için ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Ayrıca ders dışında dinlenmek için snack bar ve konforlu öğrenci ortak alanları vardır.

Eurocentres okulları dünya üzerinde pek çok dilde ve pek çok ülkede hizmetvermekte olup Eaquals, British Council ve English UK onaylıdır. Brighton’daki okulu ise Eğitim Gözetim Raporunda en iyi puanları almıştır.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar. Aile yanı konaklama yerlerinin çoğu okula ve şehir merkezine kısa bir otobüs yolculuğu mesafesindedir, yurtlar ise 10 dakika yürüyüş meafesinde yer alır.

Brighton

Eğlenceli ve rahat ortamda deniz ve güneşin tadını çıkararak ingilizce öğrenmenize imkan sunacaktır. Royal Pavillon'u ziyaret edebilir, Beachy Head'e çıkıp harika deniz manzarasını izleyebilir,ünlü Brighton Limanı ve Marinası'nı görebilir, üstü açık iki katlı otobüslerle şehir turuna katılabilir, North Laine'de alışveriş yapıp başka hiçbir yerde bulamayacağınız şeyler alabilir, dünyanın en eski su altı müzelerinden olan Brighton SalineCenter'ı gezebilir, Brighton Pier'de geleneksel "fish & chips" ‘in tadına bakabilir ve Corn Exchange'de birçok gösteri ve spor karşılaşmasını izleyebilirsiniz. Rahat ve sıcak arkadaş ortamı içinde aktivite programları ve pratik kazanma olanağı sayesinde hem dilinizi geliştirecek hem de kaliteli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin