DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

LSI

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Brighton
Okul Adı : LSI
Web Site : www.lsi.edu
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1040 GBP 2080 GBP 3000 GBP 5040 GBP 7560 GBP
Gündüz Kursu 24 1188 GBP 2376 GBP 3384 GBP 5688 GBP 8532 GBP
Gündüz Kursu 30 1300 GBP 2600 GBP 3660 GBP 6120 GBP 9180 GBP
Kayıt Ücreti : 75 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 175 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 200 GBPTek Kişilik Yemeksiz 175 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 75 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

7 ülkede 14 okulu ile İngilizce’nin haricinde Fransızca dilinde de eğitim veren LSI (Language Studies International) okulu 50 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. LSI’ın tüm eğitim merkezleri eğitim ve öğrenim için öğrencilere mükemmel bir ortam sunar. Okulda Genel İngilizce programlarına ek olarak İş İngilizcesi, Akademik İngilizce, Cambridge/TOEFL/IELTS sınav hazırlık programları, bire bir kurslar ve SAT/GMAT kursları da verilmektedir.

Brighton’daki okul, Londra’ya trenle sadece 50 dakika, plaja ve Hove tren istasyonuna ise yürüyerek 5 dakika mesafededir. Okulun civarında mağazalar, kahve evleri, restoranlar ve eğlence merkezleri mevcuttur.

Ağaçlarla çevrelenmiş bir sokakta Victorian tarzı bir binada yer almaktadır. Okulda donanmlı ve yeni döşenmiş sınıfların yanısıra, bilgisayar odası ve Cambridge sınav merkezi vardır.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar.

Brighton

Eğlenceli ve rahat ortamda deniz ve güneşin tadını çıkararak ingilizce öğrenmenize imkan sunacaktır. Royal Pavillon'u ziyaret edebilir, Beachy Head'e çıkıp harika deniz manzarasını izleyebilir,ünlü Brighton Limanı ve Marinası'nı görebilir, üstü açık iki katlı otobüslerle şehir turuna katılabilir, North Laine'de alışveriş yapıp başka hiçbir yerde bulamayacağınız şeyler alabilir, dünyanın en eski su altı müzelerinden olan Brighton SalineCenter'ı gezebilir, Brighton Pier'de geleneksel "fish & chips" ‘in tadına bakabilir ve Corn Exchange'de birçok gösteri ve spor karşılaşmasını izleyebilirsiniz. Rahat ve sıcak arkadaş ortamı içinde aktivite programları ve pratik kazanma olanağı sayesinde hem dilinizi geliştirecek hem de kaliteli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin