DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Sprachcaffe

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Brighton
Okul Adı : Sprachcaffe
Web Site : www.sprachcaffe.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 700 GBP 1400 GBP 1860 GBP 3720 GBP 5580 GBP
Gündüz Kursu 30 1000 GBP 2000 GBP 2760 GBP 5520 GBP 8280 GBP
Kayıt Ücreti : 50 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 220 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 230 GBPTek Kişilik Yemeksiz 310 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 70 GBP

Kurs Tanımı

Sprachcaffe, 30 yıldır hizmet veren bir okul olarak İngiltere, Amerika, Kanada, Malta, Fransa, Fas, İspanya, İtalya, Küba, Almanya ve Çin’deki şubelerinde öğrencilere İngilizce dil eğitimi ile beraber toplamda 7 farklı dil eğitimini sunmaktadır. Canlı kent merkezlerinde ya da renkli sahil bölgelerinde bulunan okulları ile dil eğitimi veren lider kuruluşlarından biri olmuştur.

Brighton’daki okul yerleşim bölgesinde yer almasına rağmen sahile çok yakındır. Brighton Pier, Churchill Meydanı, Royal Pavilion okula yakın yerlerden bazılarıdır. Restore edilmiş etkileyici bir Edward dönemi binasında yer alır ve güzel bir bahçe ile çevrilidir. Tam donanımlı öğretmenlerin yanısıra internet odası, kütüphane, TV odası ve internet de öğrencilerin kullanımı için mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı, yurt ve öğrenci evi konaklama imkanı sunar. Yurtlar okula yürüme mesafesindedir, aile yanları ise ortalama 20 – 40 dakika arasında değişebilir.

Brighton

Eğlenceli ve rahat ortamda deniz ve güneşin tadını çıkararak ingilizce öğrenmenize imkan sunacaktır. Royal Pavillon'u ziyaret edebilir, Beachy Head'e çıkıp harika deniz manzarasını izleyebilir,ünlü Brighton Limanı ve Marinası'nı görebilir, üstü açık iki katlı otobüslerle şehir turuna katılabilir, North Laine'de alışveriş yapıp başka hiçbir yerde bulamayacağınız şeyler alabilir, dünyanın en eski su altı müzelerinden olan Brighton SalineCenter'ı gezebilir, Brighton Pier'de geleneksel "fish & chips" ‘in tadına bakabilir ve Corn Exchange'de birçok gösteri ve spor karşılaşmasını izleyebilirsiniz. Rahat ve sıcak arkadaş ortamı içinde aktivite programları ve pratik kazanma olanağı sayesinde hem dilinizi geliştirecek hem de kaliteli zaman geçirmenin tadına varacaksınız.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin