DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres - London

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Londra
Okul Adı : Eurocentres - London
Web Site : www.eurocentres.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1220 GBP 2360 GBP 3420 GBP 6000 GBP 9000 GBP
Gündüz Kursu 25 1420 GBP 2760 GBP 3960 GBP 7200 GBP 10800 GBP
Gündüz Kursu 30 1560 GBP 3040 GBP 4440 GBP 7920 GBP 11880 GBP
Kayıt Ücreti : 90 GBP
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 235 GB
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 235 GBPTek Kişilik Yemeksiz 235 GB
Havaalanı Transfer Ücreti : 135 GBP
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

1948 yılında kurulmuş olan Eurocentres Vakfı, en yüksek kalitede öğrencilere dil eğitimi sağlamaktadır. Migros’un ana sözleşmesine dahil edilen ve kültür, toplum, eğitim ve dinlence alanındaki gönüllü taahhüdü olan Migros Kültür Yüzdesi tarafından desteklenmektedir. Günümüzde İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Fransa, Almanya, İspanya ve Japonya’da okulları bulunur, dolayısıyla da İngilizce dışında Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olarak de eğitimleri mevcuttur. Okulun başarı sistemi Akademik Üstünlük, Rehberlik ve Topluluk & Hizmetler üzerine kuruludur. Çevrimiçi yerleşkesi olan my.Eurocentres ile öğrenciler kayıt aşamasından sonra kişisel hesabına erişim sağlayabilirler. Okulun, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olan CEFR’a sunduğu katkılarının yanı sıra Eauquals, British Council, EnglishUK, Best UK School Group gibi pek çok önemli akreditasyonları bulunur.

Şık London okul binası 19. Yüzyıldan kalmadır ve Victoria Station’a yakın güzel bir bahçe içinde yer almaktadır. IELTS sınav merkezi olan okul Eurocentres Başarı Sistemi ve Sınav Başarı Garantisine sahiptir. Öğrencilerin kullanımı için ortak alanların yanı sıra bilgisayar odası, abur cubur otomatları ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı, öğrenci evleri ve yurt konaklaması imkanı sunar. Okula varış süresi metro, otobüs ya da trenle 30 ile 60 dakika arasında değişir.

Londra

İngiltere’nin başkenti olan Londra, kendine özgü tarihi mimarisi, şehir düzeni, hareketliliğini yanı sıra aynı zamanda biraz şehir merkezinden uzaklaştığınızda huzurlu ve sakin yaşam tarzı, şehrin her yerine dağılmış çok sayıda yemyeşil parkları ile şehir içinde doğal yaşamı muhafaza edebilen bir şehirdir.. Ayrıca dünyanın en büyük metropollerinden biri olan , kültür zenginliği ve eğlence hayatı ile turistler ve öğrenciler için en popular şehirlerinden biridir.

Londra’da, Oxford Street’ten alışveriş yapabilir, Hyde Park'ta Pazar günü Serbest Kürsü'ye gidip istediğiniz konuda konuşabilir, Thames'te tekne turu yaparak nehir boyunca birçok güzellikle karşılaşabilirsiniz. Tower Bridge’e çıkıp dünyanın en büyüleyici manzaralarından birini izleyebilir, üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, İngiliz Kraliçesi II. Elizabeth'in ikamet ettiği Buckingham Sarayı'nı gezebilir, London Eye'a çıkıp 135 metre yükseklikten tüm Londra'ya hakim olabilirsiniz. British Museum'da Türkiye’de dahil dünyanın birçok ülkesinden gelen tarihi eserleri görebilir, Lady Diana'nın evi olan Kensington Palace'ı ziyaret edebilir, Portobello Market ve Camden Town Market sokak pazarlarında her türden ikinci el alışverişi yapabilirsiniz.

Ağustos ayında Londra'daysanız inanılmaz ses ve görüntü gösterileriyle dolu Nothing Hill Karnavalı'na katılabilir, Madame Tussaud’s Müzesi'nde dünyaca ünlü kişilerin balmumundan heykellerini görebilir, dünya saat sisteminin merkezi Greenwich'teki Denizcilik ve Rasathane müzelerini gezebilirsiniz. Renklerinin ve çeşitliliğinin tadına varmak isteyen öğrenciler için en ideal öğrenim mekanıdır. Tüm bu özelliklerinin yanında Londra, İngilizce eğitiminde yüzlerce profesyonel dil okuluna ev sahipliği yapması nedeniyle dünyada İngilizce eğitiminin 1 numaralı merkezidir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin