DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Sprachcaffe

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Boston
Okul Adı : Sprachcaffe
Web Site : www.sprachcaffe.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1280 USD 2560 USD -- -- --
Gündüz Kursu 30 1600 USD 3200 USD -- -- --
Kayıt Ücreti : 110 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 320 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 460 USDTek Kişilik Yemeksiz 410 US
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 200 USD

Kurs Tanımı

Sprachcaffe, 30 yıldır hizmet veren bir okul olarak İngiltere, Amerika, Kanada, Malta, Fransa, Fas, İspanya, İtalya, Küba, Almanya ve Çin’deki şubelerinde öğrencilere İngilizce dil eğitimi ile beraber toplamda 7 farklı dil eğitimini sunmaktadır. Canlı kent merkezlerinde ya da renkli sahil bölgelerinde bulunan okulları ile dil eğitimi veren lider kuruluşlarından biri olmuştur.

Boston’da eğitim alacak öğrenciler, İrlandalı Amerikan kültürünü ve New england bölgesel yemek tarzını da keşfederler. Boston’ın tam kalbinde yer alır, modern döşenmiş teknik ekipmanlara sahiptir. Metro istasyonu, Oldu South Meeting House gibi bir çok tarihsel yer yürüme mesafesindedir.

Öğrencilerin kullanımı için bilgisayarlar, internet, ortak kullanım alanı ve küçük bir mutfak da mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklama imkanı sunar. Aile yanı konaklamalar toplu taşıma ile 40 - 60 dakika mesafelerde yer alır. Yurtlar ise modern döşenmiş olup daha yakın konumdadır.

Boston

Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir. Ayrıca New England olarak bilinen ABD'nin kuzeydoğu bölgesinin de resmi olmayan merkezidir.

Boston tam anlamıyla bir öğrenci şehridir. Boston dil okullarında dünyanın birçok ülkesinden gelen öğrenciler vardır ve Boston’daki Amerikalılar yabancı öğrencilere çok alışık olduklarından öğrenciler, ev kiralama dâhil birçok konuda zorluk çekmezler.

Boston günümüzde bir eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezidir. M.I.T., Harvard Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi, Wellesley Koleji ve Boston Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumları Boston ve civarında yer alırlar.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin