DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

LSI

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : New York
Okul Adı : LSI
Web Site : www.lsi.edu
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1440 USD 2880 USD 4200 USD 7560 USD 11340 USD
Gündüz Kursu 25 1608 USD 3216 USD 4704 USD 8208 USD 12312 USD
Gündüz Kursu 30 1820 USD 3640 USD 5220 USD 8880 USD 13320 USD
Kayıt Ücreti : 150 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 495 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 655 USDTek Kişilik Yemeksiz 605 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 150 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 90 USD

Kurs Tanımı

7 ülkede 14 okulu ile İngilizce’nin haricinde Fransızca dilinde de eğitim veren LSI (Language Studies International) okulu 50 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. LSI’ın tüm eğitim merkezleri eğitim ve öğrenim için öğrencilere mükemmel bir ortam sunar. Okulda Genel İngilizce programlarına ek olarak İş İngilizcesi, Akademik İngilizce, Cambridge/TOEFL/IELTS sınav hazırlık programları, bire bir kurslar ve SAT/GMAT kursları da verilmektedir.

Grand Central terminalinin mimarları tarafından tasarlanan ve yakın zamanda onarılmış olan Renaissance Revival binasındaki New York okulu, Wall Street, New York Menkul Kıymetler Borsası, Ulusal 11 Eylül Anıtı ve Özgürlük Kulesi’ne yalnızca bir kaç blok uzaklıktaki tarihi Financial District’in merkezinde yer alır.

Gelişmiş imkanlar arasında bir bilgisayar laboratuvarı, dinlenme odası, ücretsiz Wi-Fi, Battery Park ve Hudson nehrinin nefes kesici manzarasına sahip modern, aydınlık ve ferah sınıflar yer alır.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar.

New York

Hiç uyumayan şehir, Amerikanın Büyük Elması New York, Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Adası olmak üzere beş bölgeden oluşur. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünya finansal piyasalarının merkezi olan New York, ünlü ve etkili borsası ile finans kurumlarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Amerikanın en belirgin özelliklerinden olan ve insanlarda büyük merak uyandıran çok yönlülük, çok kültürlülük, moda gibi niteliklerin tamamını sadece New York’ta bir arada bulabilirsiniz. Dil eğitimi için New York’u tercih ederseniz ayı zamanda özgürlük anıtını, Times Meydanını, Empire State ve Chrysler binalarını, Rockefeller Merkezini, Bronx Hayvanat Bahçesini, Staten Island Feribotunu, Brooklyn Köprüsünü ve diğer yerleri ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin