DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Eurocentres

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : San Diego
Okul Adı : Eurocentres
Web Site : www.eurocentres.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1248 USD 2448 USD 3564 USD 6792 USD 9792 USD
Gündüz Kursu 25 1504 USD 2976 USD 4332 USD 8304 USD 12240 USD
Gündüz Kursu 30 1760 USD 3456 USD 5136 USD 9864 USD 14508 USD
Kayıt Ücreti : 200 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 295 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 270 USDTek Kişilik Yemeksiz 440 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 47 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 160 USD

Kurs Tanımı

1948 yılında kurulmuş olan Eurocentres Vakfı, en yüksek kalitede öğrencilere dil eğitimi sağlamaktadır. Migros’un ana sözleşmesine dahil edilen ve kültür, toplum, eğitim ve dinlence alanındaki gönüllü taahhüdü olan Migros Kültür Yüzdesi tarafından desteklenmektedir. Günümüzde İngiltere başta olmak üzere, Amerika, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Fransa, Almanya, İspanya ve Japonya’da okulları bulunur, dolayısıyla da İngilizce dışında Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Japonca olarak de eğitimleri mevcuttur. Okulun başarı sistemi Akademik Üstünlük, Rehberlik ve Topluluk & Hizmetler üzerine kuruludur. Çevrimiçi yerleşkesi olan my.Eurocentres ile öğrenciler kayıt aşamasından sonra kişisel hesabına erişim sağlayabilirler. Okulun, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı olan CEFR’a sunduğu katkılarının yanı sıra Eauquals, British Council, EnglishUK, Best UK School Group gibi pek çok önemli akreditasyonları bulunur.

San Diego’daki okul, şehrin hareketli olan Gaslamp Quarter bölgesinde yer alır. Çeşitli uluslararası mutfaklar sunan düzinelerce restoran, şehir merkezindeki büyük alışveriş merkezi ve San Diego’nun modern birinci lig beysbol stadyumu ve güzel sahili birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

Öğrencilerin kullanımı için ortak alanların yanı sıra kütüphane, abur cubur otomatları, bilgisayar odası ve ücretsiz Wi-Fi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar. Şehir merkezindeki yurtlarda kalan öğrenciler okula yürüyerek gidip gelebilir, aile yanlarında kalanların ise toplu taşıma ile 30 – 45 dakikalık seyahat süreleri vardır.

San Diego

Dört mevsim boyunca mükemmel iklimi, hiç bitmeyen güneşi, masmavi Pasifik okyanusu, bir saat uzaklıktaki kayak merkezleri, rahat bir yaşam biçimi ve Meksika’ya olan sınırından dolayı ilginç bir etnik ve kültürel karışıma sahip olması, San Diego’nun akla gelen bir kaç özelliğidir.

Şehir, Amerika’nın yedinci, California eyaletinin de ikinci en büyük şehridir. Ama büyük Amerikan şehirleri gibi karmaşadan uzak ve genel olarak sakin bir yaşam ortamına sahiptir. 

Dünyanın en büyük ve en ünlü hayvanat bahçesi olan San Diego Zoo da şehrin simgelerindendir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin