DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

LSI

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : San Francisco
Okul Adı : LSI
Web Site : www.lsi.edu
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 20 1400 USD 2800 USD 4080 USD 7320 USD 10980 USD
Gündüz Kursu 25 1568 USD 3136 USD 4584 USD 7968 USD 11952 USD
Gündüz Kursu 30 1740 USD 3480 USD 5100 USD 8640 USD 12960 USD
Kayıt Ücreti : 150 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 335 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 280 USDTek Kişilik Yemeksiz 470 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 110 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 90 USD

Kurs Tanımı

7 ülkede 14 okulu ile İngilizce’nin haricinde Fransızca dilinde de eğitim veren LSI (Language Studies International) okulu 50 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. LSI’ın tüm eğitim merkezleri eğitim ve öğrenim için öğrencilere mükemmel bir ortam sunar. Okulda Genel İngilizce programlarına ek olarak İş İngilizcesi, Akademik İngilizce, Cambridge/TOEFL/IELTS sınav hazırlık programları, bire bir kurslar ve SAT/GMAT kursları da verilmektedir.

Rahatlatıcı ve büyüleyici Berkeley şehri, ziyaretçilerine San Francisco’daki tüm cezbedici merkezlere kolay ulaşım imkanı sunar. İki katlı bir binada bulunan San Francisco okulu, istasyona ve UC Berkeley üniversite kampüsüne sadece bir kaç dakika mesafededir.

Okul, açık ve kapalı alanlara sahip geniş bir cam avlunun modern bir binadadır. Öğrenciler için sunulan ücretsiz internetin yanısıra, bilgisayar odası, dinlenme odası ve kütüphanesi mevcuttur.

Okul öğrencilere aile yanı ve yurt konaklaması imkanı sunar.

San Francisco

ABD’nin batı sahilinde, San Francisco  Yarımadası’nın uç kısmında bulunan San Francisco, yazları ortaya çıkan sisli görüntüsü, dik ve yuvarlak görünümlü tepeleri, Victorian ve modern tarzda mimarisi ve coğrafik konumu ile öne çıkan, dünyaca ünlü bir kenttir. Kent, Pasifik Okyanusu ve San Francisco Körfezi ile çevrili bir yarımadadır.

Sarp kent coğrafyası ve muhteşem parkları, kente özgü çok sayıda panoramik manzaraya imzasını atar. Yaratıcı mimari eserler, çok sayıda sanat müzesi, rengarenk sosyal yaşam ve Golden Gate’i sarıp sarmalayan sis, kentteki dinamik ambiyansın temel bileşenleridir. San Francisco, çok çeşitli spor aktiviteleri ve eğlence seçenekleriyle ön plana çıkan bir kenttir. Sandal keyfi, rüzgar sörfü, paten, koşu, yürüyüş ve yüzme popüler sportif aktiviteleridir. Yelkencilik kentteki en önemli aktivitelerin başında gelir.

San Francisco aynı zamanda bir şarap kentidir. Çok sayıda şarap evleri kentin her tarafına dağılmıştır, bunun yanı sıra kentte kahve dükkanları, çay evleri, publar da oldukça fazladır. San Francisco’da  her türlü uluslar arası mutfak yer almakla birlikte kendine özgü yemek kültürü de oldukça zengindir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin