DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Bucksmore Oxford – English Language

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Oxford
Okul Adı : Bucksmore Oxford – English Language
Web Site : www.bucksmore.com/en/
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 1480 GBP --
3 Hafta -- --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

Bucksmore Education 1979’da kurulan ve günümüzde 10 farklı merkezde 18 farklı kurs hizmeti sunan eğitim kurumudur. İngiltere’nin geleneksel akademik başarısını yaratıcı ve heyecan verici yaz programalarına kombine etmesiyle uluslararası öğrencilerin yaz döneminde en çok tercih ettiği okullar arasındadır.






Bucksmore Oxford English Language

Program Merkezi: St. Hilda College Oxford
Program Tarihi: 02 Temmuz – 13 Ağustos 2019 (2 haftalık program) Yaş Aralığı: 13 – 16
Eğitim: İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sportif ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Londra Heathrow ve Gatwick Havaalanları

Program Ücreti: 1480 £ (2 Hafta)


Eğitim

Haftalık 25 saat olan yoğun program içeriğinde dil eğitimi, günlük İngilizce kullanımı, proje seansları, kültürel geziler ve akademik beceri seansları vardır. Dil eğitimi dersleri, dil öğrenmenin iletişim tarzına odaklanır ve bir öğrencinin kabiliyetine göre uyarlanmış gramer ve kelime hazinesi sağlar.Derslerde eğitim, kültür, edebiyat ve yaşam şekilleri gibi alanlardan güncel bir konu seçilir ve bu konu derslerde işlenir. Akademik olarak öğrencilerin akademik okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek amaçlanır. Bunun yanında öğrencilerin derslerde grup oluşturarak proje hazırlamaları, araştırma içinde olmaları, bilgi paylaşımında bulunup sunumlar yapmaları da teşvik edilir.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler St. Hilda College’nin yurtlarında iki kişilik odalarda kalırlar. Banyo ve duşlar 4-6 kişi arasında paylaşımlı olarak kullanılır. Bilgisayar odalarında veya okul kampüsünde Wi-fi ile internete bağlanılabilir. Öğrencilere günde 3 öğün yemek sunulur.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler derslerden sonra ve akşamları okulun sunduğu çeşitli aktivitelere katılır. Spor turnuvaları, yetenek yarışmaları, disko akşamları, ekip oyunları bunlara örnektir. Programa katılan öğrenciler için haftada 2 tam gün ve 1 yarım gün olarak çeşitli geziler hazırlanmıştır. Londra, Cambridge ve Blenheim Sarayı gezileri buna örnek verilebilir.

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer ücreti programa dahildir. Program başlangıç ve bitişi Salı günleridir.

Oxford

Şehrin içindeki bir çok park, yeşilin tarihi bir dokuyla birleşmesi ile büyüleyici, huzur dolu bir atmosferin yanında, yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinlikler ve konserlerle   geceleri öğrencilerinde katılımıyla şehirde renkli görüntüler ortaya çıkmaktadır. Ashmolean Müzesi ve Modern Sanat Müzesi sanat ve tarih meraklıları için tavsiye edilebilecek mekanlardır. 

Cherwell Nehri'nde kano veya gondolla gezinti yapabilir, Oxford Müzesi'nde şehrin tarihi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilir, Oxford Üniversitesi'nin çoğu ziyarete açık kolejlerini gezebilir, Shakspeare'in doğum yeri olan Stratford'u gezebilir, üstü açık otobüslerle ya da bisikletlerle şehri gezebilir, Sheldonian Anfitiyatrosu'nda bir etkinlik izleyebilirsiniz. Kısacası Oxford, kaliteli eğitimi güvenli ve hareketli bir öğrenci şehrinde almak isteyenler için iyi bir tercihtir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin