DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

ISSOS

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : İngiltere
Şehir Adı : Cambridge
Okul Adı : ISSOS
Web Site : www.issos.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta -- --
3 Hafta 4400 GBP --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

ISSOS Internatıonal Summer School, her öğrencinin istek ve beklentilerine göre öğrencilerin programlarını kendilerinin oluşturmasına olanak sağlayan eşsiz bir yaz okuludur. Yaz okulu eğitimleri University of Cambridge, St. Andrews University ve Yale University’nin tarihi kampüslerinde verilir. Program 13 – 18 yaş aralığındaki öğrencilere akademik eğitimin yanı sıra çeşitli sportif ve sanatsal aktiviteleri imkanı da sunmaktadır. 


ISSOS Cambridge Summer School

Program Merkezi: Cambridge, İngiltere
Program Tarihi: 10 Temmuz – 31 Temmuz
Yaş Aralığı: 13 - 18
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Paylaşımlı Oda
Aktivite Seçenekleri: Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Stansted Havaalanı
Program Ücreti: 4400 £ (3 Hafta)

Eğitim

ISSOS Summer School programına katılan öğrenciler akademik ve seçmeli ders seçeneklerinden kendilerine uygun olan birer ders seçer ve 3 hafta boyunca bu dersler üzerine hem teorik hem de pratik eğitim alır. 

Akademik Ders Seçenekleri: 

  • English Language
  • Pre – IB
  • Journalism
  • Debate
  • Business and Enterpreneurship    Seçmeli Dersler: 
  • Theatre
  • Tennis
  • Photography
  • Outdoor Leadership
  • Fencing 

Konaklama ve Yemekler 

Öğrenciler Queens’ College’nin tarihi, rahat ve güvenilir yurtlarında kalırlar. Odalar paylaşımlıdır ve düzenli temizlik yapılır. Duş ve tuvaletler paylaşımlıdır ve her katta mevcuttur. Bunun yanında oyun odaları, piano, kütüphane, TV odası ve bilgisayar odası da öğrencilerin hizmetine sunulur. Öğrenciler ortak alanlarda Wifi ile internete bağlanabilir. Günde 3 öğün yemek programa dahildir.

Aktivite ve Geziler

Cumartesi günleri öğrenciler için tarihi İngiltere şehirlerine gezi programları mevcuttur.Bu geziler içerisinde Windsor, Oxford, Ely Cathedral and Town, Imperial War Museum ve The Raptor Foundation ziyaretleri vardır. 

Havaalanı Transfer

Havaalanı transfer program ücretine dahildir. Program başlangıç ve bitişi Çarşamba günleridir.

Cambridge

Dünyanın en köklü üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi'ne ev sahipliği yapan bu kent tam bir öğrenci şehridir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenci ve turist atmosferinin yanı sıra, Cambridge Üniversitesinin tarihi ve görkemli kolejleri, yemyeşil parkları, gece hayatı, kaliteli restoranları, kültür ve sanat merkezleri de geleneksel İngiliz yaşantısını içerisinde ingilizce dil eğitimi almanıza imkan verir.

Bu kentte ortaçağ yapılarıyla dolu Ely'i ziyaret edebilir, Cambridge Üniversitesi'nin eşsiz Botanik Bahçesi'ni gezebilir,üstü açık çift katlı otobüslerle şehir turu yapabilir, Cambridge teknoloji müzesini gezip dünya teknoloji tarihinin ilginç gelişimini yakından görebilir, Avrupa'nın en seçkin sahnelerinden olan Cambridge Sanat Tiyatrosu'nda güzel bir oyun izleyebilir,Cam Nehri'nde kanoyla gezebilir,Shakspeare Festivali gibi onlarca açık hava festivaline katılabilir, Kilise Kulesi'ne çıkıp Cambridge'i kuşbakışı seyredebilir ve birçok park ve yeşil alanda gönlünüzce güneşlenebilirsiniz. Cambridge Londra'ya yalnızca 1 saat mesafededir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin