DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Embassy - Tufts University

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Boston
Okul Adı : Embassy - Tufts University
Web Site : www.embassysummer.com/
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 2670 USD --
3 Hafta 4005 USD --
4 Hafta 5340 USD --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

Embassy Summer, genel ingilizce ve aktiviteleri bir arada sunan öğretici yaz programlarını farklı lokasyonlarda öğrencileriyle buluşturur. Öğrenciler bu lokasyonlarda düzenlenen gezi programlarına göre pek çok yerel bölgeyi ve şehir merkezlerini gezme fırsatı bulurlar.


Tufts University

Boston şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta yer alan Medford’ta Tufts Üniversitesi’nin kampüsünde modern spor salonları, yüzme havuzu, koşu pisti ve eğlence alanları mevcuttur. 

Program Merkezi: Medford, Massachusetts 
Program Tarihi: 1 Temmuz – 5 Ağustos 2018
Yaş Aralığı: 13 - 18 
Eğitim: İngilizce 
Konaklama Seçenekleri: Yurt – Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sanatsal, Kültürel ve Sportif Aktiviteler
Kayıt Ücreti: $170
Program Ücreti: $1335/hafta
Havaalanı Transfer: $155 / Tek yön (Boston Logan Havaalanı)

Eğitim

Öğrenciler ilk gün seviye belirleme sınavına katılır ve sonrasında seviyelerine göre sınıflara yerleştirilir. Sonrasında haftada 20 ders Genel İngilizce derslerine katılır. Ders süreleri 45 dakikadır ve müfredat öğrencilerin pratik yapmasına yöneliktir.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okul kampüsündeki yurtlarda tek kişilik veya paylaşımlı odalarda kalır. Duş ve tuvaletler paylaşımlıdır. Öğrenciler odalarda wifi ile internete bağlanabilir. Tüm odalarda çalışma masası, sandalye ve dolap vardır.

Aktivite ve Geziler


Öğrenciler derslerden sonra okulun sunduğu sosyal veya sportif aktivitelere katılır. Okul tarafından belirlenen günlerde şehir merkezi veya farklı lokasyonlara yarım veya tam günlük geziler düzenlenir. Gezi programları okullara göre değişiklik gösterir.

Havaalanı Transfer

Ek ücret karşılığında havaalanı transfer hizmeti verilir. Program başlangıç ve bitişler Pazar günleridir.





Boston

Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir. Ayrıca New England olarak bilinen ABD'nin kuzeydoğu bölgesinin de resmi olmayan merkezidir.

Boston tam anlamıyla bir öğrenci şehridir. Boston dil okullarında dünyanın birçok ülkesinden gelen öğrenciler vardır ve Boston’daki Amerikalılar yabancı öğrencilere çok alışık olduklarından öğrenciler, ev kiralama dâhil birçok konuda zorluk çekmezler.

Boston günümüzde bir eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezidir. M.I.T., Harvard Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi, Wellesley Koleji ve Boston Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumları Boston ve civarında yer alırlar.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin