DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Rustic Pathways - Rebuilding The American Dream

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : New Orleans
Okul Adı : Rustic Pathways - Rebuilding The American Dream
Web Site : www.rusticpathways.com
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta 4295 USD --
3 Hafta -- --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

1983 yılında kurulan Rustic Pathways, yaz dönemlerinde sunduğu çeşitli geziler, farklı dilde eğitim programları, sosyal sorumluluk projeleri ile global dünyaya faydalı olmayı ve birlik içinde yaşamayı amaçlar. Öğrenciler katıldığı programlar ile ekip çalışmasına destek olur, yardımseverliği yaşayarak öğrenir, yeni yerler keşfeder, farklı kültürleri tanır ve hayat boyu unutulmayacak tecrübelere sahip olur. 17 farklı ülkede yer alan Rustic Pathways öğrencilerine 100’den fazla program sunar.
Okulun sunduğu zengin programlar arasından bir örneğine ait detayları aşağıda bulabilirsiniz, diğer programlarla ilgili lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Rebuilding The American Dream

Program Merkezleri: Houston / New Orleans
Yaş Aralığı: 15 – 18
Başlangıç Tarihleri : 08 Haziran – 02 Ağustos
Eğitim: Genel İngilizce
Konaklama Seçenekleri: Yurt
Aktivite Seçenekleri: Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: Seçilen lokasyon baz alınarak ek ücret ile havaalanı transfer organize edilir.

Program Ücreti: 4295 $ (2 Hafta)

Genel Bilgi

Program Houston ve New Orleans’ta gerçekleşen Katrina ve Harvey Kasırgası’nın verdiği zararların giderilmesini konu olan bir sosyal sorumluluk projesidir. Öğrenciler bu programda evlerin tahribatının giderilmesine ve eski hale döndürülmesine, şehir ve kasabaların yeşil çimenler ve çiçeklerle donatılmasına yardımcı olurlar.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler program kapsamında sunulan kiralanan rahat evlerde kalır. Base House olarak adlandırılan bu konaklama türü bölgenin kültürünü yansıtır şekildedir. Öğrenciler ranzalı odalarda kalır. Duş ve tuvaletler ortak kullanım alanıdır ve yeterli sayıdadır. Programa 3 öğün yemek dahildir ve program kapsamında uluslararası öğrenciler için jambalaya, gumbo, ve po-boys gibi çeşitli kültürel yemekler hazırlanır. Bunun yanında İtalyan yemekleri, salatalar ve barbekü de öğrencilere sunulur.

Aktivite ve Geziler

Öğrenciler proje kapsamında gönüllü olarak çalışırken aynı zamanda bu şehrin kültürel güzelliğini keşfeder ve eğlenceli zaman geçirirler. Öğrencilerin boş zamanları şehir içi geziler ve çeşitli aktiviteler ile renklendirilir.

Havaalanı Transfer

Öğrenciler programın düzenlediği ücretsiz havaalanı transferini kullanabilir. Program başlangıcı Cumartesi, bitişi Cuma günleridir.

New Orleans

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin